Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 05.02 - 11.02

Любовен Зодиак: РАК

Уникалната характеристика на зодиакалните знаци…в любовта!

Astro преди 6 години

РАК (22.06 – 23.07)

Как обичат

Представителите на зодия Рак не се влюбват от пръв поглед. От ранна възраст те са привлечени по-скоро от взаимоотношенията и начина, по който се свързват с един човек, отколкото от външния вид. Те почти напълно игнорират физиологичния аспект. Едва когато вече проявят интерес към някого като личност, те забелязват и подробности във външния му вид. У вас те ще открият качества, за които вероятно не сте и предполагали, че притежавате.

Раците имат невероятно чувство за хумор – това е просто тяхна дарба. Способни са да ви доведат до истеричен смях. Това често е причината да използват чувството си за хумор, когато искат да впечатлят някого. Ако започнете да излизате с човек, роден под знака на Рака, то определено можете да разберете почти веднага дали той има голям интерес към вас. Ако се опитва да ви разсмее през цялото време, то той наистина ви харесва.
Ако сте във връзка с Рак, то той определено постоянно ще се опитва да разнообразява обстановката, правейки я по-забавна. Това е нещо, което не е присъщо на всеки зодиакален знак, затова е много ценно.

Често Раците са несигурни в себе си, а това чувство може да се подклади от още множество влияещи върху връзката ви фактори. Затова понякога в отношенията ви Ракът може да стане по-груб и безразличен, което ще ви накара да се чувствате като в задънена улица. Съмненията, които обземат Раците, много често могат да ги тровят вътрешно, а това се отразява пряко на личния и любовния им живот. Подобни сътресения ще усетите именно там.
Що се отнася до секса, Раците са склонни да експериментират.

Как да ги обичаме

Към Раците трябва да бъдете изключително внимателни, именно заради неувереността им в много ситуации. Те са лесно раними и може да ги обидите дълбоко. Трябва да ги подкрепяте и да им помагате да преодолеят своите комплекси. Те са амбициозни и знаят какво искат, а това, че заставате зад тях и ги окуражавате, означава всичко за тях.
Раците са нежни и допускат онези, които обичат, дълбоко под своята черупка. Те ще се отнасят внимателно към вас, но и ще очакват същото от обратната страна. Те смятат, че по-скоро трябва да се дава, отколкото да се взема. Затова ще бъдат щедри, без да мерят каквото и да било. Но, отново, същото ще се очаква и от вас. В момента, в който Ракът усети, че е единственият, който се раздава за връзката, той няма да се чувства добре в нея.

Раците са умни, но рядко се опитват да променят радикално нещо, а по-скоро се опитват да избегнат ситуациите, които ги притесняват. Затова, ако вашият Рак ви изглежда мълчалив и замислен, то той определено прави определени изводи в този момент.

В секса трябва да бъдете готови да опитвате нови неща. Раците не обичат да се застояват в еднообразието. Дори и да не сте очаквали, че нещо ще бъде повдигнато като въпрос, трябва поне да имате готовност да се престрашите да опитате. Това важи не само в сексуален аспект, а изобщо за цялата ви връзка.

Добрата новина е, че Ракът ви кара да изненадвате и самите себе си. Той ви предизвиква, премахва задръжките ви и размива границите, които сте си поставили. Така ограниченията, които ви пречат през повечето време, изчезват. Усещате, че се развивате и усъвършенствате. Ракът иска това и за себе си. Застоят за него е равносилен на смърт. Затова във връзката ви трябва да има много динамика. А и самите вие ще преоткривате себе си постоянно. Нямате представа колко нови емоции и изживявания ще се изправят пред вас, ако се отпуснете до партньора си Рак.

Разговорите са много важни за отношенията с Рак. Те са меки и любящи, но невинаги казват всичко, което мислят. Затова често е трудно да се разбере какво точно имат предвид, какво се върти в главата им и как да си обясните едно или друго. Острите реакции не са им присъщи…поне не веднага. Но, когато се стигне до подобна остра и избухлива реакция, вече е твърде късно. Затова говорете с партньора си Рак. Така той ще знае, че се интересувате от неговото становище, че сте загрижени за него, а също и че е важно за вас да обменяте своите мисли. Така връзката ви ще бъде много по-здрава, а и ще се избегнат много недоразумения.

Как се разделят с партньора си

Раците са много търпеливи. Може да сбъркате 400 пъти, а Ракът няма да каже нищо и ще ви прости - искрено и от сърце. Но на 400 и първия път Ракът просто ще събере нещата ви и тихо ще затвори вратата след вас. За него е важно да бъде разбран, да има взаимност в отношенията. Когато една и съща кавга, един и същ проблем се повтарят толкова пъти, за Рака вече е ясно, че това не може да продължава така.

Ракът не „изхвърля в кошчето“ отношенията си просто така. Той дава шанс на партньора си, както и на отношенията като цяло да се подобрят. Дори нежно и внимателно ще се опита да даде съвет, да каже, че едно нещо е по-добро от друго и така нататък. Но не всичко може да се поправи толкова лесно, поради което Ракът в определен момент вече не би могъл да прави компромиси със себе си и слага край на тази връзка.
Ако Рак скъса с вас, то знайте, че сте имали много шансове преди това да се опитате да оправите цялата бъркотия.

Когато се стигне до раздяла, Ракът вече е взел окончателно решение. Трудно бихте могли да го разубедите в каквото и да е. А тъй като личният му живот е много важен за него, то той със сигурност ще иска да промени коренно мирогледа си, защото е останал нещастен в последния си начин на мислене и подход. Това често означава нова работа, нова любов – всичко наведнъж!
Раците не прекратяват изцяло контакт с бившите си партньори. Ако връзката е била сериозна, то те са склонни и на компромиси, като разделяне на собствеността и изобщо всичко, което изглежда справедливо в подобни ситуации. Те обаче ще се постараят нищо да не ги връща към спомените и емоциите, в които са открили нещастие, независимо, че ще се отнасят с уважение към бившите си партньори. Те вече няма да бъдат важен фактор в живота им.

 

More Astro