Следва

Turkish Airlines кани своите пътници на пътешествие на „Петте сетива“

Lil Mama: Кайли Дженър роди!

По-малката сестра на Ким Кардашян стана майка за първи път!

Celebrities преди 6 години

След месеци на сериозни спекулации, Кайли Дженър най-сетне призна, че наистина е бременна и даже вече е родила първородното си дете.


На 1-ви февруари младата звезда е дарила любимия си - рапъра Travis Scott, с дъщеричка, чието име все още не се разкрива.

Кайли обяви щастливата новина посредством прочувствен пост в социалната мрежа, с който разкрива, че е имала нужда да запази бременността си в пълна тайна, за да може тя и бебето й да се чувстват по възможно най-спокойния начин по време на тези 9 месеца.

След поста Дженър публикува и 12-минутно видео, в което показва коремчето си и изключително лични моменти от първата си бременност. Любопитното е, че в края на клипчето тя показва и първородната си дъщеря, а малко преди това и третото дете на Ким Кардашян - Чикаго, прави своя медиен дебют.




20-годишната Кайли Дженър и 25-годишният баща на детето й Травис Скот обявиха отношенията си през април миналата година. Малко след като двамата станаха двойка се започна със слуховете, че двамата ще стават родители. През юни двамата подкладиха клюките, като си направиха еднакви татуси с пеперуда, а ето че 9 месеца по-късно младежите се радват на първородна рожба.






 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.