Следва

Love to quote: Говори ми за ЛЮБОВ 2017-та

Джъстин Т. и Super Bowl = One of a kind

He brings the sexy back, again!

Celebrities преди 6 години

Неделната вечер ставаше все по-гореща и по-гореща с всяка следваща песен, изпята от секси устните на първия teen crush на всички - Джъстин Тимбърлейк.

Преди седмица той ни зарадва с новия си албум "Мan on the woods" + нова песен и клип. Красавецът от екс бой бандата NSYNC oткри грандиозното шоу с песента Filthy, която бе подкрепена с интересна хореография и милион неонови светлини на огромния стадион. Публиката изцяло полудя, и ние също... но на дивана вкъщи пред телевизора.

Поплакахме си на "Cry Me a River" и се насладихме на прекрасната атмосфера по време на изпълнението на хита - Mirrors. С нетърпение чакаме Тимбърлейк отново да завладее музикалната индустрия, a докато това се сбъдне, погледнете прекрасния трибют за Prince и великолепния спектакъл на J.T.

P.S: Ще му откраднем рокаджийското кожено яке.

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.