Fall 2018 Menswear: Comme des Garçons Homme Plus

Fall 2018 Menswear: Comme des Garçons Homme Plus

Be a mаn, don't be SUPERMAN!

WE LOVE! Лудите идеи и концепции на Рей Кавакубо. Винаги различна от другите творци, японската дизайнерка атакува модния свят в защита на мъжката популация. Докато всички изискват от мъжете да бъдат истинските "мъже", дизайнерката "убива" феминизма с новата си модна колекция.

Вдъхновена от поп-арт движението и героите от детските комикси и анимациони филми, Кавакубо с ясно, дизайнерско послание, изразено чрез модна колекция, подкрепя мъжете винаги в себе си да останат деца. За да бъде цялата атмосфера толкова прекрасна се грижат стилизираните монументални маски, които изобразяват различни динозаври и Супермен, като характер, проектирани от художника Shimoda Masakatsu.

Все пак говорим за Comme des Garçons и факта, че тази модна къща е емблематична с експерименталните си визии - ще сгрешим, ако не споменем че креативността на Рей Кавакубо е неизчерпаем източник на вдъхновение за много млади и успешни дизайнери.

Момчета! "Носете пижамата си Супермен навсякъде! Не израствайте в неприятни мъже, които са безумни!" - каза Кавакубо, а повече кадри от колекцията й погледнете в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia