Любовен Зодиак: ЛЪВ

Любовен Зодиак: ЛЪВ

Уникалната характеристика на зодиакалните знаци…в любовта!

ЛЪВ (24.07 – 23.08)

Как обичат

Лъвовете не се влюбват често. През целия им живот това може да се случи дори само веднъж. А като казваме влюбване, имаме предвид истинско влюбване – с цялото сърце, до последния атом. Те могат да живеят щастливо с любовта си, но гордостта им може да породи едно „но“. В споровете с тях рядко може да спечелите. Така един Лъв може да поеме в другата посока, далеч от любовта на живота си, залъгвайки се, че може да бъде щастлив. Известно време пред себе си Лъвът ще се опитва да доказва, че е желан, че може да бъде с всеки, когото си поиска. Но едва след като вече спечелят милион почитатели, Лъвовете осъзнават, че тези хора са всичко друго, но не и това, от което се нуждаят. За тях има незаменими хора. Уви, понякога те трудно могат да преживеят някои неща в отношенията. За тях има непростими постъпки. Те са раними и определени фактори за тях са твърде обидни. Затова един Лъв може да е нещастен в това, че не е с възлюбения си човек, но ще бъде още по-нещастен от факта, че не е отстоял принципите си.

Трябва да се намери златната среда. Истината е, че Лъвовете трябва да се научат да правят повече компромиси. Наистина, компромисите със себе си не трябва да бъдат изисквани от любимия човек, а себеуважението на Лъвовете е похвално. Но те обикновено имат невероятен усет за това кой е човекът за тях. И, ако интуицията им не ги е излъгала, то те трябва също да са готови на жертви за този човек. Така могат да бъдат истински щастливи, без да загърбват ценностите си.

Как да ги обичаме

Лъвът изобщо не носи на критика. Но той по никакъв начин не издава това. Обикновено тихо и тайно слуша това, което казвате, а много след това виждате резултатите. Ако случайно сте казали на Лъв, че зеленият цвят не е най-подходящият за него, то скоро зелените дрехи ще изчезнат от гардероба му. Ирония е, че самоувереният Лъв така отчаяно се нуждае от одобрение. Но в любовта това е нещо нормално за него. Лъвът ще се опитва да бъде най-добрият за вас, защото за него вие сте най-добри, щом е влюбен именно във вас. Разбира се, Лъвът няма да ви позволи да му се налагате пряко, но много лесно би се повлиял от злободневни коментари и неодобрението ви за дребни неща.

Лъвовете също са привързани към нежността – те просто се нуждаят от нея. Но в същото време, трудно я допускат. Трябва наистина да сте ги спечелили, за да може да ви позволят да бъдете нежни с тях. Това означава те да бъдат напълно открити пред вас, а вие да ги приемете такива, каквито са, „прегръщайки“ същността им.

Лъвът обича и да доминира. Много често той ще се дразни от налагането на чуждото мнение върху него, но той самият ще се опитва да наложи своето върху вас. Те обичат да доминират и в секса, тъй като смятат, че знаят по-добре от вас как всичко да се случи по най-добрия начин. За да се справите с опитите за доминиране на Лъва, то трябва да ги покорите именно с нежност. Изслушвайте го внимателно, кимайте, уважете позицията му и чак тогава кажете, каквото имате да казвате.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.