Следва

Да или Не? Комбото между жълто и леопардово на Мелания

Любовен Зодиак: ЛЪВ

Уникалната характеристика на зодиакалните знаци…в любовта!

Astro преди 6 години

ЛЪВ (24.07 – 23.08)

Как обичат

Лъвовете не се влюбват често. През целия им живот това може да се случи дори само веднъж. А като казваме влюбване, имаме предвид истинско влюбване – с цялото сърце, до последния атом. Те могат да живеят щастливо с любовта си, но гордостта им може да породи едно „но“. В споровете с тях рядко може да спечелите. Така един Лъв може да поеме в другата посока, далеч от любовта на живота си, залъгвайки се, че може да бъде щастлив. Известно време пред себе си Лъвът ще се опитва да доказва, че е желан, че може да бъде с всеки, когото си поиска. Но едва след като вече спечелят милион почитатели, Лъвовете осъзнават, че тези хора са всичко друго, но не и това, от което се нуждаят. За тях има незаменими хора. Уви, понякога те трудно могат да преживеят някои неща в отношенията. За тях има непростими постъпки. Те са раними и определени фактори за тях са твърде обидни. Затова един Лъв може да е нещастен в това, че не е с възлюбения си човек, но ще бъде още по-нещастен от факта, че не е отстоял принципите си.

Трябва да се намери златната среда. Истината е, че Лъвовете трябва да се научат да правят повече компромиси. Наистина, компромисите със себе си не трябва да бъдат изисквани от любимия човек, а себеуважението на Лъвовете е похвално. Но те обикновено имат невероятен усет за това кой е човекът за тях. И, ако интуицията им не ги е излъгала, то те трябва също да са готови на жертви за този човек. Така могат да бъдат истински щастливи, без да загърбват ценностите си.

Как да ги обичаме

Лъвът изобщо не носи на критика. Но той по никакъв начин не издава това. Обикновено тихо и тайно слуша това, което казвате, а много след това виждате резултатите. Ако случайно сте казали на Лъв, че зеленият цвят не е най-подходящият за него, то скоро зелените дрехи ще изчезнат от гардероба му. Ирония е, че самоувереният Лъв така отчаяно се нуждае от одобрение. Но в любовта това е нещо нормално за него. Лъвът ще се опитва да бъде най-добрият за вас, защото за него вие сте най-добри, щом е влюбен именно във вас. Разбира се, Лъвът няма да ви позволи да му се налагате пряко, но много лесно би се повлиял от злободневни коментари и неодобрението ви за дребни неща.

Лъвовете също са привързани към нежността – те просто се нуждаят от нея. Но в същото време, трудно я допускат. Трябва наистина да сте ги спечелили, за да може да ви позволят да бъдете нежни с тях. Това означава те да бъдат напълно открити пред вас, а вие да ги приемете такива, каквито са, „прегръщайки“ същността им.

Лъвът обича и да доминира. Много често той ще се дразни от налагането на чуждото мнение върху него, но той самият ще се опитва да наложи своето върху вас. Те обичат да доминират и в секса, тъй като смятат, че знаят по-добре от вас как всичко да се случи по най-добрия начин.
За да се справите с опитите за доминиране на Лъва, то трябва да ги покорите именно с нежност. Изслушвайте го внимателно, кимайте, уважете позицията му и чак тогава кажете, каквото имате да казвате.
За него е важна и подкрепата ви. Правете всичко възможно да му давате да разбере, че сте зад него и го подкрепяте в това, в което той влага най-много страст и труд.

Лъвовете мразят скуката, затова и връзката ви трябва да бъде вълнуваща и динамична. Не може всичко да се „носи плавно по водата“, дори някой спор може да бъде вълнуващ. Не се поддавайте на еднообразието, иначе ще убиете огъня във връзката си.

Как се разделят с партньора си

Понякога за Лъва е трудно да си признае, че не е с подходящия човек. Това е така, защото той се влюбва твърде рядко, за да може да сбърка в подобно нещо. Но трябва да се признае, че се случва и цялата тази силна любов просто да не може да продължи и нещата да се сринат. Лъвът ще се опитва да отрича пред себе си, а може и да не осъзнава напълно, че нещата трябва да намерят своя край. Той ще се опита да възобнови тръпката, ще се бори за връзката си. Но когато и това бъде обречено на провал, Лъвът ще се почувства безнадежден и няма да има избор да направи друго, освен да прекрати връзката.

В други ситуации Лъвът „дезертира“ от отношенията, защото е твърде наранен или обиден. Нещо се е случило и то дълбоко го разкъсва отвътре. Обаче то е останало невидимо за другия партньор, който отново повтаря същата грешка. Тогава за Лъва става невъзможно да остане във връзката. Той смята, че партньорът му не го познава, не го разбира и може би не са един за друг. Болката и гордостта го карат просто да си тръгне по грандиозен начин, показвайки, че заслужава повече от това. Важно е грешките да се осъзнават, а Лъвът не може да остане с някого, който не разбира с кое наранява човека до себе си. Колкото и да обича този човек, Лъвът ще го напусне, защото иначе ще изневери на себе си.

Лъвовете прощават трудно. Наистина трябва напълно осъзнато пред тях да се признае грешката, която толкова дълбоко ги е наранила, че да могат да помислят за това да дадат втори шанс. Друг фактор за това е, ако самият Лъв е видял, че не може да замени партньора си с никой друг и че животът му без него, въпреки всичко, е празен. Понякога дори извиненията не са достатъчни, колкото това Лъвът да осъзнае сам с кого истински се нуждае да бъде. Затова по-добрият подход в много ситуации би бил да оставим представителите на тази зодия сами да стигнат до определени изводи, които иначе по никакъв друг начин не биха могли да им бъдат вменени от друг.

More Astro