Следва

Номинираният за Оскар и носител на „Златен лъв“ Милчо Манчевски ще представи най-новия си филм „Бикини Муун“

Ross'n Lorina in jazz

Etta James, Louis Armstrong, Tom Waits, David Bowie, Sade и др.

Music преди 6 години

Ross'n Lorina ще се вихрят на 06.02.2018 в KICK's от 21.00 до 0.00 и призовават всички да се яват! 

Музикалният проект на актьорите Росен Пенчев и Лорина Камбурова съществува от 2013г.

Първият видеоклип към тяхна авторска песен - „Песен за Том Уейтс“ е реализиран от Bushmills City Songs, записът е издаден на винил.
От 2013-та г. досега Ross'n Lorina са изнесли над 200 концерта в десeтки софийски клубове и в турнета и фестивали из цялата страна.

През лятото на 2015-та записват студийно нов сингъл с цяла група - „Летя сама“.

През есента на 2016та година подкрепени от още музиканти влизат в студио и правят записи на няколко песни. Първата от тях - "Илюзия" излиза като сингъл и видео клип през пролетта на 2017-та, последвана е от "Сънувам лятото".

А най-новото лайв видео на групата е от "тайните" концерти на Sofar sounds и е към песента им The One.

В KICK's Ross’N Lorina ще бъдат подкрепени от Калин Жечев – пиано и Димитър Бакърджиев – саксофон. Четиримата ще представят специално аранжирани джазирани версии на своите парчета, както и ще направят кавъри на любими класики на Etta James, Louis Armstrong, Tom Waits, David Bowie, Sade и др.

 

More from View Sofia

Случи се, премиерата на No Time to Die! Фантастични хора, дрехи, mood...

Movies & TV преди 2 години

След две години мъки и отлагания, дойде най-накрая моментът на световната премиера на "No Time to Die", 25-ят филм за Джеймс Бонд. В нашите кина - на 8 октомври 2021 г., чакаме, преглеждайки атмосферата, обстановката и тоалетите на снощната звездна вечер... 

Кан 2023: 11-те филма, които всички чакат и защо

Movies & TV преди 11 месеца

Фестивалът в Кан 2023 (16 - 27 май) обещава заглавия, за които ще се говори с години. Това е традиция за френския фест, затова и всички чакат събитието с огромен интерес. Вълнуващата серия от филми тази година включва всичко - от „Астероиден град“ на Уес Андерсън през новия "Индиан Джоунс" до поредното бляскаво превъплащение на голям екран на Кейт Бланшет

More Music