Модели обвиниха бащата на Джиджи и Бела Хадид в сексуален тормоз

Модели обвиниха бащата на Джиджи и Бела Хадид в сексуален тормоз

Here we go again...

За съжаление обвиненията в сексуален тормоз в модната индустрия съвсем не са отминала тема, а с напредването на времето все повече жертви набират смелост да се изправят срещу насилниците си. Последният такъв случай е обвързан с бранда Guess и по-конкретно с един от неговите основатели Пол Марчано.

Миналата сряда моделът Кейт Ъптън обвини Марчано, че използва своята власт, за да тормози "сексуално" и "емоционално" жените. А според твърдения на медията Business of Fashion, Марчано и преди е бил обвиняван в сексуално посегателство.

Едва дни след изказването на Ъптън, Миранда Ви, също модел, публикува в Instagram пост, в който подробно разказва за ужасяващото преживяване, което е имала с Марчано и близък негов приятел Мохамед Хадид, който е още и баща на Бела и Джиджи. Миранда споделя, че е имала среща с Марчано в централата на Guess, но всъщност се е озовала в апартамент, а главният креативен директор на бранда се е държал непристойно. Тя също така твърди, че след извършения сексуален тормоз, Марчано "я е подал" на своя приятел Хадид. Тя била инструктирана да се срещне с Хадид на по чаша кафе: "Помислих, че е професионална среща, но всъщност бяхме само аз, той и бутилка шампанско. Намирахме се в един апартамент и той ме изнасили. И всичко това беше, за да получа пробни снимки за Guess..."

Коментари: 1

Реалист (2018/02/06 / 15:33)
Га яди кифтетата ни рива...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.