Следва

Трима световноизвестни атлети и приключенципристигат в София през март

Модели обвиниха бащата на Джиджи и Бела Хадид в сексуален тормоз

Here we go again...

Celebrities преди 6 години

За съжаление обвиненията в сексуален тормоз в модната индустрия съвсем не са отминала тема, а с напредването на времето все повече жертви набират смелост да се изправят срещу насилниците си. Последният такъв случай е обвързан с бранда Guess и по-конкретно с един от неговите основатели Пол Марчано.

Миналата сряда моделът Кейт Ъптън обвини Марчано, че използва своята власт, за да тормози "сексуално" и "емоционално" жените. А според твърдения на медията Business of Fashion, Марчано и преди е бил обвиняван в сексуално посегателство.

Едва дни след изказването на Ъптън, Миранда Ви, също модел, публикува в Instagram пост, в който подробно разказва за ужасяващото преживяване, което е имала с Марчано и близък негов приятел Мохамед Хадид, който е още и баща на Бела и Джиджи. Миранда споделя, че е имала среща с Марчано в централата на Guess, но всъщност се е озовала в апартамент, а главният креативен директор на бранда се е държал непристойно. Тя също така твърди, че след извършения сексуален тормоз, Марчано "я е подал" на своя приятел Хадид. Тя била инструктирана да се срещне с Хадид на по чаша кафе: "Помислих, че е професионална среща, но всъщност бяхме само аз, той и бутилка шампанско. Намирахме се в един апартамент и той ме изнасили. И всичко това беше, за да получа пробни снимки за Guess..."

В края на поста си Миранда споменава, че се е опитала да проговори за случилото се, но двамата обвиняеми са я накарали да подпише договор, който изрично забранява това: "Съгласих се да подпиша само защото Пол ме заплаши, че ще ме накара да изчезна завинаги от индустрията, ако кажа нещо. Трябва да мълчим, защото имат властта да ни го наложат ли?"

Хадид бързо отхвърля обвиненията и споделя, че наистина се е срещнал с нея преди две години, но никога не я е докосвал. А развитието по темата тепърва започва...

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.