Следва

Феноменът Вивиан Уестуд: Излиза първата биография на дизайнерката

Ще има ли "Сексът и градът 3" или няма да има?

Ще има ли? Няма ли да има?

Movies & TV преди 6 години

Около сериала "Сексът и градът" и евентуалното му трето филмово продължение се вдига доста шум през последните дни. Поводът за напрежението идва всъщност от една от звездите на сериала Ким Катрал и нейното изказване, че никога не е била приятелка със своите колеги през всичките тези години на снимки.

А по време на интервю в американското предаване Watch What Happens Live, Сара Джесика Паркър сподели своето възмущение: "Сърцето ми е разбито. Вече цяла седмица говоря за това, намирам за много притеснително изказването на Ким, защото моите спомени за преживяванията ни съвсем не са такива. Тъжно е, но мисля, че всичко това ни свързва. Професионалният ангажимент се превърна в лично изживяване, защото прекарахме години от живота си заедно, а това, вярвам, надделява над всичко, което се изговори напоследък. Привилегия е да правиш нещо толкова специално за такъв дълъг период от време."

След всичко това, мнозина вярват, че със спекулациите за продължението на филмите "Сексът и градът" е свършено, макар и все още нищо да не е потвърдено...

More Movies & TV