Fashion battle: Латекс и кристали

Fashion battle: Латекс и кристали

Един чай с ром, моля!

Опиянени oт мириса на свежест и планински въздух... Switzerland here we are!

Изморени от дългия и тежък път, след цели десет часа, най-накрая се отпускаме на max в резервираната стая номер 5. Пристигаме точно следобед, мотивирани за щури приключения под кристално чистото небе. Разопаковаме подвижния дрешник-куфара на секундата, за да подберем подходящите модни елементи за един чай с ром, заровени в снежните прегръдки на Алпите.

Латекс и крисатали. Погледнете контрастната по стил визуализация на двама от редакторите ни, представящи перфектната модна визия в първия ден от прекрасния уикенд в Швейцария.
 

 

 

Давид

Слънчевите лъчи проникват през дървените капаци на прозорците на алпийската вила. Сутрин е, сняг навън, а от камината идва звук на пукащи дървета. Чакат ни за обяд, топло вино и много щастливи моменти. А когато става дума за фешън трип към Алпите, разбира се, стайлингът е от особено значение. Добрите снимки за социалните мрежи също не са за подценяване! И да, студено е, но пък едно шик вълнено палто е чудесното допълнение към пухкавия пуловер и класическия панталон. Да не забравяме обувките, знаете, те са ключов елемент. Именно затова избирам ботушите до коляното - идеални са, точно тези, с различен и нестандартен дизайн. А за финал - червен Diоr, който, за щастие, разчупва ахроматичното съчетание. На снимката от долу не забравяме да напишем #Morning breakfast , #A la-i-la, A la-i-la, A la-i-oh “

Анкета

Коя визия предпочитате?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.