Следва

Care & Refresh: Подари на дрехите си свежест и живот

Fashion battle: Латекс и кристали

Един чай с ром, моля!

All fashion преди 6 години

Опиянени oт мириса на свежест и планински въздух... Switzerland here we are!

Изморени от дългия и тежък път, след цели десет часа, най-накрая се отпускаме на max в резервираната стая номер 5. Пристигаме точно следобед, мотивирани за щури приключения под кристално чистото небе. Разопаковаме подвижния дрешник-куфара на секундата, за да подберем подходящите модни елементи за един чай с ром, заровени в снежните прегръдки на Алпите.

Латекс и крисатали. Погледнете контрастната по стил визуализация на двама от редакторите ни, представящи перфектната модна визия в първия ден от прекрасния уикенд в Швейцария.
 

 

 

Давид

Слънчевите лъчи проникват през дървените капаци на прозорците на алпийската вила. Сутрин е, сняг навън, а от камината идва звук на пукащи дървета. Чакат ни за обяд, топло вино и много щастливи моменти. А когато става дума за фешън трип към Алпите, разбира се, стайлингът е от особено значение. Добрите снимки за социалните мрежи също не са за подценяване! И да, студено е, но пък едно шик вълнено палто е чудесното допълнение към пухкавия пуловер и класическия панталон. Да не забравяме обувките, знаете, те са ключов елемент. Именно затова избирам ботушите до коляното - идеални са, точно тези, с различен и нестандартен дизайн. А за финал - червен Diоr, който, за щастие, разчупва ахроматичното съчетание. На снимката от долу не забравяме да напишем #Morning breakfast , #A la-i-la, A la-i-la, A la-i-oh “

Палто PROENZA SCHOULER 3 520 лв. 
Панталон Zara 50 лв.
Боти Valentino 2 110 лв.
Пуловер Zara 40 лв.
Чанта Dior 7 484 лв.

 

Филип

За разлика от досегашните ми екстравагантни предложения, този път поднасям визия, която да ви накара да се почувствате комфортно, елегантно и модерно, но и също така да се погрижи да не останете незабелязани.

Прекрасният черно-бял гащеризон на Balmain, осигурява комфорта. Изящното палто на Balenciaga, което в себе си носи лек финес на trashy и авангардност, ще добави автентичността, която търсим от всеки един моден елемент. Симпатичната мини чанта пък изцяло кореспондира с обеците с форма на лимон.

 

Кецове Dolce & Gabbana 1 740 лв.
Гащеризон Balmain 5 269 лв.
Чанта Jw Anderson 2 425 лв.
Обеци JACQUEMUS 420 лв.
Палто Balenciaga 4 478 лв.

P.S: Обичам тези прекалено кичозни, подкрепени с кристали, кецове.

Анкета

Коя визия предпочитате?

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.