Следва

Николай Ванчев говори за ЛЮБОВ

Петдесет нюанса подаръци за вас!

Baby, baby...

All About Life преди 6 години

За поредна година най-чаканото нещо през февруари месец не е Св. Валентин, а легендарните филми от трилогията "Петдесет нюанса". Признаваме, че и ние сме сред онези жени, които са гледали трейлъра около 10 пъти и очакват филма с нетърпение. А вие?

Трета година, трети филм, три за щастие. Последната серия от поредицата - "Петдесет нюанса освободени" ще има и подобаващо изпращане, организирано от нас за вас. Изненада!

Имаме игра, която ще донесе на 4 от вас по една сатенена лента за очи, и на една гранде късметлийка - комплект от трилогията книги. Exciting, no?

А ето и условиeто:

За да е тематично, искаме да ни разкажете най-забавната случка между чаршафите, която имате. Обещаваме да не се смеем много, само деликатно хихикане. Очакваме вашите dirty little secrets в коментари долу или на [email protected]

Срокът е от днес до 14.02.2018, за да може да използвате новите си придобивки as soon as possible!

Лисваме вода и пожелаваме успех!

 


Премиерата на "50 нюанса освободени" ще бъде на 09/02 в кината и IMAX!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 14 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 14 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.