Следва

Черно-бяла идилия

Care & Refresh: Подари на дрехите си свежест и живот

Модните елементи в дрешниците ни са изключително важни, нали, fashionistas?
 

All fashion преди 6 години

Затова винаги внимаваме изключително много как се грижим за тях. Едни казват, че когато ги носим на химическо, дрехите буквално живеят девет живота, други пък не са съгласни.

Ние обаче имаме малка тюркоазена тайна, която обещава да държи любимите ни фешън елементи свежи, чисти и задълго в перфектно състояние.

Светът на модата подлежи на постоянни промени и все повече дизайни се произвеждат от много устойчиви и щадящи природата синтетични материи. Въпреки че тези дрехи изглеждат и се усещат чудесно, синтетичните влакна често задържат неприятни миризми. Тук на помощ идва новият Perwoll, перфектната грижа за точно този тип модни елементи.


Със специалната си Deo-tech Perwoll Care & Refresh надеждно неутрализира миризмите и в същото време се грижи за синтетичните материали, осигурявайки им до 24 часа свежест и по-дълъг живот.

От новата ви ултра тренди флорална и много цветна пола до червения тишърт по последен писък на модните правила - новият любимец Perwoll Care & Refresh гарантира, че можете да следите фешън тенденциите, без да се притеснявате от дискомфорт.

А коя от нас не обича да носи любимите си модни артикули от сутрин до вечер, без да е нужно дори да се замисля за свежестта на материята им?

Дрешниците ни имат нов любовник - Perwoll Care & Refresh с Deo-tech, защото ТОЙ ни оставя да се насладим на модната си страст до край! Безопасно, свежо и тренди!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.