Следва

„Да хвърлим операта в джаза“ на 22 февруари в Sofia Live Club

Най-сетне: Кайли Дженър разкри името на дъщеря си

Не, малката не се казва Бътърфлай, както всички предполагаха.

Celebrities преди 6 години

Името й не започва и с латинското "C". Вчера Кайли Дженър за пореден път успя да сюрпризира последователите си в социалната мрежа.

Прясната 20-годишна мама публикува фотос на новородената си дъщеричка и заедно с това разкри интересното й име - новина, която всички очакваха с нетърпение.

Оказва се, че Кайли и любимият й - рапърът Травис Скот, са избрали да кръстят първородната си наследничка Сторми. В превод от английски името на малкото момиченце може да се разбира като "буреносен" или пък "свободолюбив и обичащ".

Името Сторми има стари английски корени и е регистрирано за първи път в САЩ през далечната 1975 година. Може да се разбира и още като "носещ любов в живота".

Мнозина твърдят, че младата Дженър е избрала името за първородната си дъщеря, защото се уповавала на обяснението на думата "бурия", която се описва така: "нарушение в атмосферата, последвано от вятър, дъжд, сняг, градушка, лед, гръмотевици или светкавици". Все пак новината за бременността на Кайли наистина разтърси светските среди и интернет пространството и в продължение на месеци всички спекулираха с нея.

Припомняме че, през изминалия уикенд Кайли Дженър официално обяви, че е станала майка за първи път и на 1-ви февруари дъщеря й се е появила на бял свят. С обявлението си 20-годишната звезда призна, че нарочно е пазила щастливата новина в тайна, защото е искала цялата й бременност да премине по възможно най-спокойния начин.

Междудругото малко след като стана ясно, че най-малката сестра на Ким Кардашян е родила, се разкри, също така, че Кайли е вече и най-богатата от известния клан Кардашян и богатството й възлиза на много повече от това на сестра й Ким, именно заради която започна и цялата слава на семейството.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 23 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.