Следва

Стил урок на седмицата: Bralette

Fall 2018 Menswear: Tom Ford

Meow...

Runway преди 6 години

Блясък, анималистични спортни детайли и изчистен, почти на ръба на строгото, шик ни завладя от мъжката колекция на Tom Ford за Есен/Зима 2018-та.

Cargo pants are back, а мачото с лейбъл на модната къща обещава да е секси, розов и много модерен.

Влюбени сме в тези панталони с права кройка от кожа с анималистичен принт, както и в кадифените сникърите (във всевъзможни цветове) с пискюл. Няма да пропуснем да споменем и алтазените ризи, които очевидно се възраждат като феникс от пепелта, но не сме убедени колко дълго ще се задържат в полезрението на модните инфлуенсъри, въпреки че грозната мода е ултра тренди.

Ще си откраднем и този виолетов пуловер с огромна поло яка, защото е повече от безобразно як, какъвто всъщност е и мъжът, който ни представя Том Форд - модерен, точно в тенденциите, без грам да се притеснява, че може да излезе леко извън рамките с прекалено много animal print или пък цветове.

А защо не, в един момент, котешката пътечка, да бъде "нападната" от мъже само по боксерки и симпатични чорапи в nude нюанс. Великолепно, и доста разчупено, решение от страна на креативния директор, който очевидно този сезон реши да покаже и линия бельо на марката. 

Палци ГОРЕ и за сребърно-златните боти, и за цялата колекция, на която може да се насладите в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.