Следва

Облечи се в H&M STUDIO Пролет/Лято 2018-та

Личен стил: Никол Предьова

Търсете, експериментирайте, за да приличате единствено и само на себе си...

All fashion преди 6 години

Модата е нещо, за което можем да говорим 24/7. Обичаме я повече и от мъжете, и от шоколада, и от виното, дори. Винаги нащрек за нови събеседници, не изпускаме възможността да се отдадем на разточителни разговори по темата. Именно така се ражда и последната ни рубрика "Личен стил", в която освен задължителните посоки като тенденции в силует и цвят, разглеждаме всичко основно откъм модна гледна точка през очите на родните модели. С любопитство даваме старт на разговора с идеята, така да се каже, да обменим опит...

Миналата седмица се срещнахме с Виктория, а днес, отново като част от семейството на Ivet Fashion / MA, прекарваме сутринта в приятната компания на Никол. Мястото на срещата ни е бутикът на Totally Erected в Paradise Center, откъдето Никол ще ни запознае отблизо с това какво ще носи през новия сезон, как изглежда перфектният тишърт и колко точно са важни добрите кецове >>>


V.S: Здравей, Никол, представи ни се!
Н.:
Здравейте, View Sofia! На 20 години съм, уча "Бизнес и икономика" в УНСС, а модата е моята истинска страст. В индустрията съм вече шест години, а ангажиментите ми са ме отвеждали до Шанхай, Милано, Банкок, Гърция и Париж, където съм работила за Moschino, Love Moschino и Dsquared2.

V.S.: Имаш чудесен стил, микс от бейсик и женствени елементи, които комбинираш с лекота. Именно затова с интерес очакваме да видим какво ще си набележиш от днешната шопинг обиколка. Кое е първото нещо, което привлича погледа ти, щом влезеш в някой бутик?
Н.:
Благодаря ви! Първото нещо, което привлича погледа ми са дрехите и аксесоарите от последната колекция. Държа да съм информирана с всичко актуално.

V.S.: Твоята стил икона?
Н.:
Италианската стилистка Джована Баталя.

V.S.: А нейното влияние отразява ли се в ежедневния ти стил?
Н.:
По-скоро не. Имам свой характерен стил, на който държа, но в забързаното ежедневие се доверявам на спортно-елегантните визии.

V.S.: Кой цвят те кара да се чувстваш наистина уверена?
Н.:
Нямам конкретен цвят, който да посоча. Обичам да комбинирам цветовете според сезона и настроението си.

V.S: Най-добрият моден съвет, който си получавала?
Н.:
Това ще е, че добре облеченият човек не привлича вниманието с дрехите си, а с личността.

V.S.: Експериментираш ли често, или се доверяваш на изпитаната от теб "униформа"?
Н.:
Харесва ми да експериментирам. Начинът по който се обличам е отражение на това как се чувствам и какво харесвам в момента.

V.S.: Малка черна рокля, но с принт, чудесен избор!
Н.:
Благодаря. Това беше първият артикул, който забелязах още с влизането си. Впечатлиха ме принтът и закачливият гръб.

Рокля Totally Erected 279 лв.

V.S.: Идеалният тишърт е от съществено значение за добрия гардероб. Как изглежда той за теб?
Н.:
Без колебание ще се спра на този с интересния принт. Устните като изображение са много модерни напоследък и смятам, че чудесно ще се впишат в гардероба ми. Ще го нося както с високи обувки, така и със скъсани дънки и кецове.

Тишърт Totally Erected 99 лв.

V.S.: Колко важни са аксесоарите?
Н.:
От изключително значение са. Правят визията по-забележителна, ето например една дамска чанта може да побере всичките ми необходими вещи, но в същото време визията ми ще придобие известна доза изтънченост.

Раница Jacky & Celine от 385 лв. на 231 лв.

V.S.: Как изглеждат кецовете на сезона?
Н.:
Намирам за особено атрактивни кецовете в цвят металик, златисти или сребристи. Изглеждат невероятно в комбинация с черно, бяло или друг неутрален цвят.

Кецове Calvin Klein Jeans от 295 лв. на 148 лв.

V.S.: Монохромно или с принт?
Н.:
Монохромно!

Бомбър Totally Erected 299 лв.

Топ Miss Sixty от 435 лв. на 218 лв.

V.S.: Миди или мини дължини?
Н.:
По принцип предпочитам мини, но ето например по тази миди пола ми останаха очите. Смятам, че може да се комбинира с лекота в непринудената визия или пък обратното - да внесе доза артистичност, подбрана с някой друг смел елемент.

Пола Miss Sixty от 375 лв. на 225 лв.

V.S.: Моден съвет, който би споделила с нас?
Н.:
Не забравяйте правилото за трите цвята. Те са напълно достатъчни, за да може една жена да изглежда различна, елегантна и блестяща. Не случайно съществува от толкова години насам.

V.S.: И последно, дрехата, която никога не би влязла в гардероба ти?
Н.:
Всичко с тигров принт.

 


Всички прекрасни дизайни намираме в магазините на Totally Erected в страната!

More All fashion