Личен стил: Никол Предьова

Личен стил: Никол Предьова

Търсете, експериментирайте, за да приличате единствено и само на себе си...

Модата е нещо, за което можем да говорим 24/7. Обичаме я повече и от мъжете, и от шоколада, и от виното, дори. Винаги нащрек за нови събеседници, не изпускаме възможността да се отдадем на разточителни разговори по темата. Именно така се ражда и последната ни рубрика "Личен стил", в която освен задължителните посоки като тенденции в силует и цвят, разглеждаме всичко основно откъм модна гледна точка през очите на родните модели. С любопитство даваме старт на разговора с идеята, така да се каже, да обменим опит...

Миналата седмица се срещнахме с Виктория, а днес, отново като част от семейството на Ivet Fashion / MA, прекарваме сутринта в приятната компания на Никол. Мястото на срещата ни е бутикът на Totally Erected в Paradise Center, откъдето Никол ще ни запознае отблизо с това какво ще носи през новия сезон, как изглежда перфектният тишърт и колко точно са важни добрите кецове >>>


V.S: Здравей, Никол, представи ни се!
Н.:
Здравейте, View Sofia! На 20 години съм, уча "Бизнес и икономика" в УНСС, а модата е моята истинска страст. В индустрията съм вече шест години, а ангажиментите ми са ме отвеждали до Шанхай, Милано, Банкок, Гърция и Париж, където съм работила за Moschino, Love Moschino и Dsquared2.

V.S.: Имаш чудесен стил, микс от бейсик и женствени елементи, които комбинираш с лекота. Именно затова с интерес очакваме да видим какво ще си набележиш от днешната шопинг обиколка. Кое е първото нещо, което привлича погледа ти, щом влезеш в някой бутик?
Н.:
Благодаря ви! Първото нещо, което привлича погледа ми са дрехите и аксесоарите от последната колекция. Държа да съм информирана с всичко актуално.

V.S.: Твоята стил икона?
Н.:
Италианската стилистка Джована Баталя.

V.S.: А нейното влияние отразява ли се в ежедневния ти стил?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.