Следва

Облечи се в H&M STUDIO Пролет/Лято 2018-та

Личен стил: Никол Предьова

Търсете, експериментирайте, за да приличате единствено и само на себе си...

All fashion преди 6 години

Модата е нещо, за което можем да говорим 24/7. Обичаме я повече и от мъжете, и от шоколада, и от виното, дори. Винаги нащрек за нови събеседници, не изпускаме възможността да се отдадем на разточителни разговори по темата. Именно така се ражда и последната ни рубрика "Личен стил", в която освен задължителните посоки като тенденции в силует и цвят, разглеждаме всичко основно откъм модна гледна точка през очите на родните модели. С любопитство даваме старт на разговора с идеята, така да се каже, да обменим опит...

Миналата седмица се срещнахме с Виктория, а днес, отново като част от семейството на Ivet Fashion / MA, прекарваме сутринта в приятната компания на Никол. Мястото на срещата ни е бутикът на Totally Erected в Paradise Center, откъдето Никол ще ни запознае отблизо с това какво ще носи през новия сезон, как изглежда перфектният тишърт и колко точно са важни добрите кецове >>>


V.S: Здравей, Никол, представи ни се!
Н.:
Здравейте, View Sofia! На 20 години съм, уча "Бизнес и икономика" в УНСС, а модата е моята истинска страст. В индустрията съм вече шест години, а ангажиментите ми са ме отвеждали до Шанхай, Милано, Банкок, Гърция и Париж, където съм работила за Moschino, Love Moschino и Dsquared2.

V.S.: Имаш чудесен стил, микс от бейсик и женствени елементи, които комбинираш с лекота. Именно затова с интерес очакваме да видим какво ще си набележиш от днешната шопинг обиколка. Кое е първото нещо, което привлича погледа ти, щом влезеш в някой бутик?
Н.:
Благодаря ви! Първото нещо, което привлича погледа ми са дрехите и аксесоарите от последната колекция. Държа да съм информирана с всичко актуално.

V.S.: Твоята стил икона?
Н.:
Италианската стилистка Джована Баталя.

V.S.: А нейното влияние отразява ли се в ежедневния ти стил?
Н.:
По-скоро не. Имам свой характерен стил, на който държа, но в забързаното ежедневие се доверявам на спортно-елегантните визии.

V.S.: Кой цвят те кара да се чувстваш наистина уверена?
Н.:
Нямам конкретен цвят, който да посоча. Обичам да комбинирам цветовете според сезона и настроението си.

V.S: Най-добрият моден съвет, който си получавала?
Н.:
Това ще е, че добре облеченият човек не привлича вниманието с дрехите си, а с личността.

V.S.: Експериментираш ли често, или се доверяваш на изпитаната от теб "униформа"?
Н.:
Харесва ми да експериментирам. Начинът по който се обличам е отражение на това как се чувствам и какво харесвам в момента.

V.S.: Малка черна рокля, но с принт, чудесен избор!
Н.:
Благодаря. Това беше първият артикул, който забелязах още с влизането си. Впечатлиха ме принтът и закачливият гръб.

Рокля Totally Erected 279 лв.

V.S.: Идеалният тишърт е от съществено значение за добрия гардероб. Как изглежда той за теб?
Н.:
Без колебание ще се спра на този с интересния принт. Устните като изображение са много модерни напоследък и смятам, че чудесно ще се впишат в гардероба ми. Ще го нося както с високи обувки, така и със скъсани дънки и кецове.

Тишърт Totally Erected 99 лв.

V.S.: Колко важни са аксесоарите?
Н.:
От изключително значение са. Правят визията по-забележителна, ето например една дамска чанта може да побере всичките ми необходими вещи, но в същото време визията ми ще придобие известна доза изтънченост.

Раница Jacky & Celine от 385 лв. на 231 лв.

V.S.: Как изглеждат кецовете на сезона?
Н.:
Намирам за особено атрактивни кецовете в цвят металик, златисти или сребристи. Изглеждат невероятно в комбинация с черно, бяло или друг неутрален цвят.

Кецове Calvin Klein Jeans от 295 лв. на 148 лв.

V.S.: Монохромно или с принт?
Н.:
Монохромно!

Бомбър Totally Erected 299 лв.

Топ Miss Sixty от 435 лв. на 218 лв.

V.S.: Миди или мини дължини?
Н.:
По принцип предпочитам мини, но ето например по тази миди пола ми останаха очите. Смятам, че може да се комбинира с лекота в непринудената визия или пък обратното - да внесе доза артистичност, подбрана с някой друг смел елемент.

Пола Miss Sixty от 375 лв. на 225 лв.

V.S.: Моден съвет, който би споделила с нас?
Н.:
Не забравяйте правилото за трите цвята. Те са напълно достатъчни, за да може една жена да изглежда различна, елегантна и блестяща. Не случайно съществува от толкова години насам.

V.S.: И последно, дрехата, която никога не би влязла в гардероба ти?
Н.:
Всичко с тигров принт.

 


Всички прекрасни дизайни намираме в магазините на Totally Erected в страната!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 51 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.