Следва

15 wardrobe basics, без които НЕ можем да живеем!

Облечи се в H&M STUDIO Пролет/Лято 2018-та

Fresh off the runway...

Runway преди 5 години

След скандалните драми през които лейбъла за streetwear облекло мина.

За сезон Пролет/Лято 2018 колекцията H&M Studio за жени и мъже отново ще бъде представена в Париж, а локацията на шоуто също е потвърдена - Музеят за декоративни изкуства (Musée des Arts Décoratifs). Форматът “see now, buy now” продължава след дебюта му през миналия пролетен сезон.

Основните визии от колекцията, представена под формата на lookbook изображения, са вече достъпни за разглеждане. Кадрите включват супермоделите Саския де Брау и Клеман Шаберно, заедно с изгряващата звезда Шанел Нясиасе.

И дамската, и мъжката част от колекцията се открояват със семпли и изчистени силуети с препратки към утилитарното облекло и носят неангажиращото усещане за стила на колекциите H&M Studio.

При дамите фокусът е върху издължения силует и съчетанията на графични принтове под формата на дълги рокли, леки туники, носени върху панталони, широки плетива и фини детайли. Същевременно мъжката част от колекцията залага на преработени елементи на класическия гардероб като сакото с двуредово закопчаване, съчетано с панталон с дълбоки басти, широки плетива и неутрална цветова палитра с акцент върху изработката.Kолекцията ще бъде презентирана в Париж, включваща дрехи и аксесоари за жени и мъже, които ще са достъпни за пазаруване онлайн на hm.com на 28 февруари веднага след модното шоу, както и в избрани магазини от 1 март. В България колекцията ще бъде налична както онлайн, така и в магазин H&M на бул. „Витоша“ 6.

А вие погледнете цялата колекция тук>>>

More Runway

Седмица на модата в Милано Пролет/Лято 2024: Prada, цветя, ресни, обеми

Runway преди 3 дни

Пролетно-лятната колекция на Миуча Прада и Раф Симънс изобилства от същите мъжки дрехи, които разглеждахме така внимателно през юни: същата „слуз“ като част от сценографията, същите комплекти от микро шорти и свободни или прилепнали ризи, същия тандем от черни чорапи и елегантни мокасини Prada

Седмица на модата в Милано Пролет/Лято 2024: Max Mara, землисто-синя елегантност

Runway преди 3 дни

Има две значими препратки в пролетно-лятната колекция на Иън Грифитс: Женската земска армия, формирана по време на Първата и Втората световна война за работа в селското стопанство, и униформата на легендата на уличната фотография Бил Кънингам