Следва

Натисни follow на тези 11 FASHION парижанки в Instagram

От архива: Уляна Пръмова - новият директор на дирекция „Информация" в БНТ, пред View Sofia

БНТ!

Celebrities преди 6 години

Докато ние работим усилено, други работят пък още по-усилено и възнаградено...


На 9 февруари 2018 година Уляна Пръмова ще заеме поста директор на дирекция „Информация“ в БНТ, съгласно приетото днес решение на Управителния съвет. На тази позиция тя ще отговоря за развитието на новините, публицистиката и информационните формати на обществената телевизия.

Уляна Пръмова е била генерален директор на Българската национална телевизия два мандата от 2004 до 2010 година, както и директор на дирекция „Информация“ в обществената телевизия. Богатата ѝ професионална биография включва още: завеждащ редакция „Студио БТА“ в Българската телеграфна агенция, управляващ директор в телевизия ВВТ, създател на новините на телевизия „Ден“, ръководител на отдел „Вътрешна политика“ във в. „Континент“, кореспондент на БНТ и БНР в Женева и Виена. Журналистическата ѝ кариера започва в БНТ като международен редактор.

Пръмова е завършила 9-та Френска езикова гимназия в София, италианска филология в СУ „Св. Климент Охридски“ и гръцка филология в Атина. Владее френски, италиански, гръцки, английски, немски и руски език.


Позицията й е напълно заслужена и ние сме изключително щастливи за нея. Припомняме си, а и на вас също, прекрасното интервю, което направихме заедно преди време... ТУК!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.