Следва

Натисни follow на тези 11 FASHION парижанки в Instagram

От архива: Уляна Пръмова - новият директор на дирекция „Информация" в БНТ, пред View Sofia

БНТ!

Celebrities преди 6 години

Докато ние работим усилено, други работят пък още по-усилено и възнаградено...


На 9 февруари 2018 година Уляна Пръмова ще заеме поста директор на дирекция „Информация“ в БНТ, съгласно приетото днес решение на Управителния съвет. На тази позиция тя ще отговоря за развитието на новините, публицистиката и информационните формати на обществената телевизия.

Уляна Пръмова е била генерален директор на Българската национална телевизия два мандата от 2004 до 2010 година, както и директор на дирекция „Информация“ в обществената телевизия. Богатата ѝ професионална биография включва още: завеждащ редакция „Студио БТА“ в Българската телеграфна агенция, управляващ директор в телевизия ВВТ, създател на новините на телевизия „Ден“, ръководител на отдел „Вътрешна политика“ във в. „Континент“, кореспондент на БНТ и БНР в Женева и Виена. Журналистическата ѝ кариера започва в БНТ като международен редактор.

Пръмова е завършила 9-та Френска езикова гимназия в София, италианска филология в СУ „Св. Климент Охридски“ и гръцка филология в Атина. Владее френски, италиански, гръцки, английски, немски и руски език.


Позицията й е напълно заслужена и ние сме изключително щастливи за нея. Припомняме си, а и на вас също, прекрасното интервю, което направихме заедно преди време... ТУК!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 21 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.