Натисни follow на тези 11 FASHION парижанки в Instagram

Натисни follow на тези 11 FASHION парижанки в Instagram

Да, точно на тези!

La vie en rose... Въпреки че Кайли разкри името на дъщеря си и новината обиколи света, на същия този свят има и по-фешън неща. Днес се впускаме в аферата да открием яки Instagram мацки, които да предложим и на вас за следване, защото са супер приятни. Засякохме 11, различни по стил на обличане, но обединени от френската си националност страхотно прелестни дами.

Въодушевени сме от прекрасните интерпретации, симбиозата на контрасти и модни елементи в красиво съчетани аутфити. По ред:

Jeanne Damas

Моден дизайнер по професия, уникално момиче с интересна собствена модна къща, в която  дрехите са почти изцяло изпълнени от деним. Rouje е името на френския бранд, който твърде вероятно ще открадне вниманието ви. Дори и да не се окаже точно вашият, обаче, Jeanne с личния си стил, със сигурност ще се.

Marie-Ange Casta

Дами и господа, дъщерята на топманекенката и актриса Летисия Каста. От днес нататък  свободно можем да се инспирираме и да визуализираме как трябва една дама/ момиче да комбинира правилния костюм с точните аксесоари. Доза достъпно модно образование по стил в online профила на парижанката.

 

 Lily-Rose Depp 

Отново релация: майка- дъщеря. Момичето на емблематичната френска актриса и музикант Ванеса Паради и Джони Деп, Лили-Роуз има всички данни да се превърне в новия ни fashion idol.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.