Следва

Любовен Зодиак: ДЕВА

Натисни follow на тези 11 FASHION парижанки в Instagram

Да, точно на тези!

Celebrities преди 6 години

La vie en rose... Въпреки че Кайли разкри името на дъщеря си и новината обиколи света, на същия този свят има и по-фешън неща. Днес се впускаме в аферата да открием яки Instagram мацки, които да предложим и на вас за следване, защото са супер приятни. Засякохме 11, различни по стил на обличане, но обединени от френската си националност страхотно прелестни дами.

Въодушевени сме от прекрасните интерпретации, симбиозата на контрасти и модни елементи в красиво съчетани аутфити. По ред:

Jeanne Damas

Моден дизайнер по професия, уникално момиче с интересна собствена модна къща, в която  дрехите са почти изцяло изпълнени от деним. Rouje е името на френския бранд, който твърде вероятно ще открадне вниманието ви. Дори и да не се окаже точно вашият, обаче, Jeanne с личния си стил, със сигурност ще се.

Marie-Ange Casta

Дами и господа, дъщерята на топманекенката и актриса Летисия Каста. От днес нататък  свободно можем да се инспирираме и да визуализираме как трябва една дама/ момиче да комбинира правилния костюм с точните аксесоари. Доза достъпно модно образование по стил в online профила на парижанката.

 

 Lily-Rose Depp 

Отново релация: майка- дъщеря. Момичето на емблематичната френска актриса и музикант Ванеса Паради и Джони Деп, Лили-Роуз има всички данни да се превърне в новия ни fashion idol.


Dolorès Doll

Дефинитивно, моделът Dolorès Doll изумява с блестящи street style комбинации и прекрасни кадри от концептуални фотосесии.

Denni Elias

Няма значение дали Дени колаборира с Луи Вюитон в Париж или седи пред розовото езеро в Аржентина с мартини в ръка. Смесица от мода, красота и уникално поведение, Елиас е правилният избор за последване.

Caroline de Maigret

Въпреки че е автор на книгата: "How to Be Parisian Wherever You Are", не сме сигурни, че Каролин не се разбира отлично с модния начин на живот в Париж. "Прощаваме" й поради прекрасните аутфити, но също така и заради музикалното й Rock творчество.

Annabelle Ferrera

Като част от лейбъла Gucci, Анабел Ферера притежава всички модни елементи, които обичаме. По-малко елегантни рокли и повече пуловери, монохромна цветна гама и големи очила.

Anne-Laure Mais

Просто цъкнете и се уверете.

Camille Charrière

Тя е една от най-обичаните модни блогъри в света. Стилът й именуваме Wild West х France. Все пак, прекрасно се улавя френската нотка, въпреки "експерименталните" визии.



Constance Jablonski

Бившият ангел на Victoria’s Secret е определено в нашия TOP 5 модни блогъри. Моделът ежедневно зарежда с позитивна енергия чрез авантюристични снимки, заснети и споделени от различни краища на света.



Louise Follain

Обичаме я, от шапката до панталона.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 7 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 4 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.