Следва

Aniventure Comic Con води Краля на нощта в България

Любовен Зодиак: ДЕВА

Уникалната характеристика на зодиакалните знаци…в любовта!

Astro преди 6 години

ДЕВА (24.08 – 23.09)

Как обичат

На пръв поглед те са по-невинни, отколкото са в действителност. Още от ранна възраст те имат свои идеали, особено що се отнася до любовта. Девите се влюбват силно и истински, а когато това се случи, те не виждат никого другиго. Колкото и анализиращи и размишляващи да са, в любовта те не могат да мислят и се отдават на чувствата си. Не могат да чакат за нищо. Искат да изживяват моментите, да са с човека, когото обичат и нямат никакво търпение за каквото и да е.

Трудно е Девата да бъде спечелена. Тя не се влюбва от пръв поглед, тъй като й трябва време да обърне внимание на детайлите. Тя е точно такъв тип човек – детайлен, обръщащ внимание на всяка подробност. Когато се запознава с някого, тя тепърва му дава шанс да й се хареса. Затова много често, ако някой е влюбен в Дева, може да реши, че тя няма чувства към него, но всъщност дори самата тя още не знае дали това е така.

На Девата влияят различни фактори. Тя се впечатлява от интелекта, чувството за хумор и други положителни качества на човека срещу нея. Стандартите й са високи. Тя не може да бъде с някого просто така. Той трябва да я предизвиква, да я вълнува до мозъка на костите й, да я разсмива и да я кара да се чувства щастлива. Ако Дева каже „да“ на това да бъде с вас, на това да започнете връзка, то вие ще се срещнете с необикновен човек: без задръжки, непредсказуем, дяволски привлекателен, но в същото време изряден, взискателен и стремящ се към безупречност в това, което прави. Девите са романтични натури. Ако са влюбени, ще се опитват да ви го показват по всевъзможни прекрасни начини. Стремежът на любовта поражда невероятна изобретателност у тях.

В същото време те ще изразяват любовта си и чрез критика. Както върху вас, така и върху самите тях. Те ще искат да ви помагат, казвайки ви в какво можете да станете по-добри. Не всеки го разбира, поради което Девите често са смятани за префърцунени или твърде взискателни. Но те са и много самокритични. Не страдат от ниско самочувствие, но винаги се стремят към развитие и продуктивност. Веднъж опознати, у тях прозира фина натура, която често може да бъде объркана с несъобразителност, поради гореизброените фактори.

Как да ги обичате

Както казахме, Девите са детайлно ориентирани. За тях ще бъде много важно, ако уважавате тези дребни неща, които са изключително важни за тях. Не сядайте на леглото с дрехите, които сте носили цял ден навън. Не оставяйте бъркотия след себе си, независимо какво правите. Чистотата е много важна за тях. Трохите и калта от обувките не са сред любимите им неща. Това, че се съобразявате с тези подробности, за тях ще бъде знак, че наистина ги обичате.

Това са малките неща, водещи към сърцето на Девата. А сега да преминем към големите. Единственият начин да спечелите истински една Дева е да й се разкриете напълно. Но нека я предразположите и тя да се разкрие пред вас. За Девата е важна споделимостта, взаимността и изразяването на истинската личност. Не оставайте равнодушни към несъвършенствата й. Девата е единственият знак, който няма да приеме това като обида, а ще види в този акт желание за усъвършенстване и подобрение. Тя ще бъде най-добрият ви критик, но и вие бъдете нейния. За Девата няма нищо по-хубаво от партньор, който я кара да бъде най-доброто й Аз. А щом ви обича, самата тя ще иска да ви помогне с каквото може и често това ще е градивна критика.

Девата обича да има поле за изява, затова й дайте такова. Това важи и в секса. Тя е склонна и да експериментира, а също така е отворена и за това да чуе какво на вас ви харесва.
Представителите на този знак получават най-силната мотивация тогава, когато са влюбени. Ако вие сте обектът на обожание от Дева, то вашето мнение, съвет и подкрепа ще бъдат от невероятно значение.

Как се разделят с партньора си

Често безнадеждният романтизъм вкарва Девата в илюзия за любов, а не за истинска такава. Тя обикновено прави добре разликата между това дали наистина е влюбена, но често мечтите и фантазиите й взимат превес. Когато Девата попадне в една такава илюзия, тя скоро започва да го разбира. Това, че този човек не е за нея й е пределно ясно. Тя започва да забелязва детайли, които я притесняват. Тези детайли прерастват в твърде големи неща, като това Девата да осъзнае, че партньорът й страда от липса на интелект, прави вулгарни шеги и не може да води стойностен разговор с нея. Тогава Девата осъзнава, че тръпката в тези отношения е произлизала от илюзията в главата й. Тогава тя много бързо прекратява отношенията с този човек, като се опитва да спази максимална деликатност. Ако обаче някой се опитва да й губи времето и се държи неподобаващо, тя също ще покаже, че може да използва остър език и ще постави този човек на мястото му.

Девите страдат от провалени отношения. Те не обичат да губят времето си в безсмислени връзки и биха били „по-скоро сами, отколкото зле придружени“. Но когато това се случи, определен период от време те се чувстват зле. В същото време те са объркани, тъй като подобни ситуации им идват като гръм от ясно небе. Те не се занимават с хора, с които нямат перспективни отношения. Когато тези отношения се сринат, Девите приемат това за своя лична грешка.

Девата е творчески настроен зодиакален знак. Тя ще се опитва да предаде всичките качества, които може, на партньора си. За нея не е никак удовлетворително да бъде с някого, който не би искал да се развива и не желае максимума от живота. В любовта Девата се раздава напълно. Прави най-доброто, което може и очаква същото в замяна. Ако това не се случи, то този човек просто не е достатъчно добър за Девата. Всички свои отношения тя преживява емоционално. Нейните приятели и обкръжение не са случайни, а любовният й партньор трябва да бъде най-добрият й приятел.

За Девата лъжите, изневерите и неискреността са немислими във връзката. Тя едва ли би могла да прости нещо такова, тъй като то би разбило сърцето й. Както казахме, Девата се влюбва истински, поради което тя дълго се лекува, ако е ранена от любов. За този зодиакален знак е важна борбата за отношенията, старанието партньорите да останат най-добри един за друг, а не да се приемат за даденост. Девите са склонни на компромиси, но прекрачването на тъкмо тези граници ги отдалечава и убива любовта у тях.

More Astro