Следва

Double Trouble: Небесно синьо VS Mентово

Fall 2018 Menswear: Raf Simons

Берлинска Вакханалия...

Runway преди 6 години

Някъде отвъд ръба на скандализиращото в рамки, Раф Саймънс представи умопомрачителна мъжка колекция, вдъхновена от немската кино лента Christiane F. от 1981 година.

Филмът описва наркотичните среди на Берлин през 70-те години на миналия век, следвайки лентовите записи на 14-годишната Кристиане Ф.

На дефилето на белгийския дизайнер в Ню Йорк бе претъпкано с невъздържана, покварена и развратна вечеря като реквизит. Из пищна храна, много вино, грозде, шоколад, цветя и всякакви подобни изкушения моделите показаха суичъри с щамповано "Дрога" на тях и дълги кожени ръкавици, които бяха част от почти всеки аутфит.

Сатенени карго панталони, почти като при Tom Ford, пуловери с поло яка и сериозна игра на цветове, завзе публиката на тази модна вакханалия вдъхновена от стрийт стайла на Берлин от едно време.

Потопете се в деморализацията на Саймънс в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.