Следва

Трите ампули на красотата

Beauty БЛИЦ: Ева Мендес

Актрисата в едно искрено бюти интервю...

Celebrity beauty преди 6 години

„С толкова много постоянно променящи се страни на характера ни, които показват кои всъщност сме ние, защо да бъдем дефинирани само от един аромат?“, това пита Ева Мендес – актриса, майка и съпруга, а от скоро и очарователното лице на серията аромати Avon Eve.

След успешното стартиране на кампанията Eve Duet в края на изминалата година, холивудската актриса Ева Мендес отново е лице на луксозната колекция от индивидуални аромати Avon Eve. Водещи експерти парфюмеристи от целия свят обединяват усилия, за да създадат перфектните аромати, които не просто подчертават дамския характер, но улавят истинската същност на женствеността. Защото животът е сбор от истории и всеки ден представя нови предизвикателства и нови роли, които трябва да играем. Специално във връзка със своето партньорство с Avon, Ева даде ексклузивно интервю. Разберете кои са нейните скрити тайни за впечатляващо излъчване.

Имаш ли тайна за нанасяне на аромат?
Ева Мендес:
Обичам да изпръсквам върху китките си и върху линията на косата си. Моята малка тайна е, че винаги впръсквам аромат и в косите си. Така след мен остава красиво ухаеща невидима пътека и се усеща толкова луксозно и специално.

Ева, харесва ли ти да сменяш ароматите си често?
Е.М.:
Когато става въпрос за ухания, аз предпочитам да избирам според повода и настроението си. Обичам да се адаптирам според момента, който искам да преживея цялостно и пълноценно. Изумително е да имаме колекция от аромати, които могат да направят всеки един момент по-специален и по-омагьосващ. Трите парфюма от Avon Eve ми дават възможност истински да изразя коя искам да бъда - дали искам да излъчвам елегантност, увереност или съблазън.

Кой е любимият ти аромат от серията Eve - Confidence, Elegance или Alluring?
Е.М.:
Всички са невероятни. Много зависи от настроението ти и как искаш да се чувстваш. Ако се събудиш и се чувстваш по-женствена и грациозна, бих препоръчала да изпробваш Elegance. Блясъкът и свежестта на Confidence пък го правят перфектен за онези моменти, в които си готова да завладееш света. Но ако се чувстваш по-чувствителна и искаш да подчертаеш своята тайнствена дамска страна, тогава определено бих предложила ароматът Alluring.

Като успешна актриса, ти си свикнала да създаваш различни истории през цялото време. Как ароматът ти помага да създадеш свои собствени истории зад камерите?
Е.М.:
Ароматите имат силата да отразяват как се чувстваме. Обичам да бъда свободна да творя и да се адаптирам според това как искам да изживея всеки един момент. Това е красотата на колекцията аромати Eve. Можеш да избереш как да носиш всеки аромат, независимо дали искаш да отпразнуваш специален повод или просто защото натам те отвежда настроението ти.


Открий перфектният аромат Eve за теб при своя представител на Avon или на www.avon.bg


More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 1 седмица

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи