Следва

Ейми Адамс е криминален репортер в новия сериал на HBO „Sharp Objects”

Страстна история с BARCELONA GIPSY BALKAN ORCHESTRA (BGKO)

На 26 май 2018г, една от най-бързо набиращите популярност мулти-национални формации BARCELONA GIPSY BALKAN ORCHESTRA (BGKO), ще пристигне в България.
 

Music преди 6 години

Сцената на “SOFIA LIVE CLUB” ще посрещне музикантите за страстно представление, с което те ще представят и чисто новия си албум “Avo Canto”.

BARCELONA GIPSY BALKAN ORCHESTRA (BGKO) е международна формация, която предизвиква голям интерес с незабравимите си изпълнения в Барселона и много други европейски градове. BGKO интерпретира традиционната музика на Балканите, номадите и евреите от Източна Европа с оригинален подход и голяма страст, преоткривайки корените си.

Шоуто на BGKO в София ще бъде на 26 май 2018г от 21ч. Билети можете да намерите в мрежата нa TicketPortal.bg на цена от 20 лв. при предварителна продажба и 30 лв. в деня на концерта.


Уникалното звучене на Barcelona Gipsy balKan Orchestra се дължи на неуморното изследване и преплитане на тембрите на дървени инструменти и нюансите на традиционната музика на ашкеназите, евреи, сефардери, номади, византийци, араби и на Балканите.

Балканската музика, възприета като едно цяло, вдъхновена от музикалните традиции, историята на тази земи и мултиетническа култура, надхвърляйки географските граници.

 

 

 

 

 

More Music