Ейми Адамс е криминален репортер в новия сериал на HBO „Sharp Objects”

Ейми Адамс е криминален репортер в новия сериал на HBO „Sharp Objects”

Ейми Адамс е криминален репортер в новия сериал на HBO „Sharp Objects”

Сериалът на HBO „Sharp objects“ разгръща в осем епизода историята на криминалния репортер Камил Прикър (Ейми Адамс), която се завръща в родния си град, за да разследва убийството на две невръстни момичета. Продукцията е адаптация на едноименната книга на Джилиан Флин (Gone Girl, Dark places), един от най-продаваните автори, според класацията на „Ню Йорк Таймс“.

Дългоочакваната екранизация на бестселъра на Флин проследява опита на героинята на Адамс да подреди емоционалния психологически пъзел на миналото си, изправяйки я пред асоциации от собствения й живот и този на невръстните жертви. Решението ролята да се повери на Ейми Адамс е подкрепено от писателката, според която Адамс е перфектната Камил и възможно най-добрият избор на актриса, която да даде екранен живот този силен женски образ. 

Ейми Адамс застава на снимачната площадка заедно с Патриша Кларксън, Крис Месина, Елиза Сканлън, Елизабет Пъркинс и Мат Крейвън. Режисьор на оригиналната продукция на HBO е Жан-Марк Вале („Големите малки лъжи“), а сценаристи – Марти Ноксън и самата Джилиан Флин.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.