Следва

Личен стил: Анастасия

NYFW Есен/Зима 2018-та: Tom Ford

Back in the 80s!

Runway преди 6 години

Помните ли онези адски яки фешън кадри на Синди Крофорд и компания от едно време. Е, отново потъваме в тях, само че по един мааалко по-различен начин.

Том Форд буквално ни завъртя главите с дамската си колекция за Есен/Зима 2018-та представена по врене на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Жестоки решения, куп ретро визии и animal print на кило. Вече, без грам да ни е срам, може да навлечем палтото от косъм с животински десен и да го комбинираме със симпатичен сребърен или защо не златен клин.

Пускаме си "Хубава жена", върви по Родео Драйв и сме в света на големите халки за обици, лентите за глава като фешън аксесоар, пайетите и другите малки детайли, които всъщност правят тоалета ни толкова внезапно привличащ погледи.

В галерията горе>>> божествената интерпретация, прилично кичозна, на модните тенденции за идната есен и зима от Том Форд.

П.П.: Чантата със слоган Pussy Power e В–Е–Л–И–К–А!

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.