Следва

Good Girl

Трите ампули на красотата

Mалките тайни...

Face преди 6 години

Някога представяли ли сте си, че можете да постигнете пълна трансформация на лицето си, само за 10 минути? Всички сме увлечени в ежедневието си, хиляди задачки, срещи, задължения, а толкова малко време за нас самите... Грижата за нас, възможността да се отпуснем, да починем, звучат някак невъзможно. Искате ли да дарите кожата си с озареност, сияние и тотална промяна само за 10 минути?

Natura Bisse и този път се погрижи за всички нас, за вечно бързащите, вечно закъсняващите... Най-новият и ексклузивен продукт от диамантената серия на Natura Bisse Barcelona – Diamond Instant Glow. Всички дами са изумени от мигновения 10-минутен ефект на многофункционалното трио от ампули DIAMOND INSTANT GLOW. Трите му части ексфолират, озаряват и изглаждат кожата. Той позволява постигане на професионални резултати у дома. Само за 10 минути може да се наблюдава как признаците на умора и фините линии избледняват, докато кожата възвърне младежкия си блясък и се превърне в идеалната основа за безупречен грим, който може да издържи с часове. В България испанската марка може да бъде намерена в елитните салони за красота и СПА центровете.

Дайте си възможност да се насладите на уникалното действие на ампулите и да трансформират кожата Ви за рекордно време! Триото от ампули на испанската марка ще даде на кожата Ви всичко, от което тя има нужда. DIAMOND INSTANT GLOW придава съвършенство на кожата за миг. Невероятно повдигната, светла и твърда кожа - никога не е било толкова лесно!

Уникалното преживяване протича в няколко стъпки:

Стъпка 1: ПИЛИНГ
Емблематичен пилинг на NATURA BISSE, изграден на основа на гликолова киселина и алфа-хидроксикиселинния комплекс (AHAs), който подновява кожата и минимизира несъвършенствата, като я оставя с по-мек и много по-равномерен тен, готов да поеме по-добре останалата част от терапията. (Ампулата се отваря и се нанася цялото съдържание върху чиста, тонизирана кожа. Оставя се да подейства за 8 минути, след това се изплаква с топла вода.)

Стъпка 2: СИЯНИЕ
Екстрактът от рожков (Ceratonia siliqua), заедно с други съставки, сред които и алое вера, осигуряват интензивна хидратация. Тази копринена, освежаваща емулсия възстановява еластичността и комфорта на кожата след ексфолирането, равномерно тонизира и възстановява яркостта. (Съдържанието на ампулата се прилага на лицето, шията и деколтето, като се използват пръстите, докато се абсорбира напълно. Оставя се да подейства за 1 минута. Не се маха от лицето!)

Стъпка 3: ХИДРАТАЦИЯ
Формулира се с Phyto-Lift Complex и колаген с високо молекулно тегло, който осигурява утежняващ микролифтинг ефект, значително изглажда фините линии и запазва хидратацията. Съдържа соеви протеини и еделвайс, за да осигури цялостно регенеративно, антиоксидантно действие. (Използва се лек натиск, за да се изглади кожата равномерно от челото до деколтето. Завършва се с леко потупване по цялата област, за да се запечата продуктът. Не се прилага отново. Кожата трябва са се остави да изсъхне напълно. След това може да се приложи предпочитаният грим или слънцезащитен крем.)

За пореден път Natura Bisse революционизира света на красотата с новите си страхотни и ефикасни продукти. Неинвазивно лечение, което съчетава мощни и висококачествени активни съставки и научно тествани формули за постигането на великолепна кожа само за минути. Продуктът Diamond Instant Glow е най-новото попълнение на козметичния лидер Natura Bisse Barcelona. Толкова ексклузивен и ефикасен, че няма дама, която да може да му устои.

Трите ампули на красотата. Коктейл, който озарява, ексфолира и изглажда всички неравности по кожата. Придава съвършен и освежен вид на лицето за толкова кратко време! Оправданието „Нямам време за кожата си“, може да бъде заличено от нашия речник!

Natura Bisse Barcelona e сред любимите козметични марки на много световни звезди. Бионсе, Катрин Зита Джоунс, Майли Сайръс, Джулия Робъртс, Камерън Диас, Кейт Бекинсейл и Сара Джесика Паркър са сред имената, които многократно са заявявали своята привързаност към испанската козметика. Известна е и традицията всяка година участниците в церемонията по връчването на наградите Оскар да бъдат третирани с продукти на Natura Bisse Barcelona в специално създадени звездни апартаменти.


More Face