Трите ампули на красотата

Трите ампули на красотата

Mалките тайни...

Някога представяли ли сте си, че можете да постигнете пълна трансформация на лицето си, само за 10 минути? Всички сме увлечени в ежедневието си, хиляди задачки, срещи, задължения, а толкова малко време за нас самите... Грижата за нас, възможността да се отпуснем, да починем, звучат някак невъзможно. Искате ли да дарите кожата си с озареност, сияние и тотална промяна само за 10 минути?

Natura Bisse и този път се погрижи за всички нас, за вечно бързащите, вечно закъсняващите... Най-новият и ексклузивен продукт от диамантената серия на Natura Bisse Barcelona – Diamond Instant Glow. Всички дами са изумени от мигновения 10-минутен ефект на многофункционалното трио от ампули DIAMOND INSTANT GLOW. Трите му части ексфолират, озаряват и изглаждат кожата. Той позволява постигане на професионални резултати у дома. Само за 10 минути може да се наблюдава как признаците на умора и фините линии избледняват, докато кожата възвърне младежкия си блясък и се превърне в идеалната основа за безупречен грим, който може да издържи с часове. В България испанската марка може да бъде намерена в елитните салони за красота и СПА центровете.

Дайте си възможност да се насладите на уникалното действие на ампулите и да трансформират кожата Ви за рекордно време! Триото от ампули на испанската марка ще даде на кожата Ви всичко, от което тя има нужда. DIAMOND INSTANT GLOW придава съвършенство на кожата за миг. Невероятно повдигната, светла и твърда кожа - никога не е било толкова лесно!

Уникалното преживяване протича в няколко стъпки:

Стъпка 1: ПИЛИНГ
Емблематичен пилинг на NATURA BISSE, изграден на основа на гликолова киселина и алфа-хидроксикиселинния комплекс (AHAs), който подновява кожата и минимизира несъвършенствата, като я оставя с по-мек и много по-равномерен тен, готов да поеме по-добре останалата част от терапията. (Ампулата се отваря и се нанася цялото съдържание върху чиста, тонизирана кожа. Оставя се да подейства за 8 минути, след това се изплаква с топла вода.)

Стъпка 2: СИЯНИЕ

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.