Седмичен ХОРОСКОП - 12.02 - 18.02

Astro преди 6 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Любовната еуфория на месец февруари няма да подмине и Овните. Но събитията във вашия любовен живот ще бъдат колкото предвидими, толкова и изненадващи. Сега много неща могат да ви озадачат и объркат, а други да ви изпълнят с очакване за специално събитие. Оставете нещата да поемат естествения си ход, без за правите догадки за това, което ще се случи.
Тази седмица ще бъде благоприятен период за развитие на парични дела, уреждане на документи и подписване на договори. Всичко свързано с финансите ще се получи по възможно най-добрия начин.
През периода някой ваш роднина ще се откаже от една своя идея или план. Това вероятно е провокирано от проведени през изминалата седмица срещи и разговори с различни хора. Този човек ще се нуждае от вашия съвет, тъй като не може да погледне трезво над нещата.

В началото на седмицата разбирате, че не можете да прескачате някои постепенни стъпки в това, което правите. Всеки детайл е от значение и не можете просто да се озовете мигновено на нивото, което желаете. Това е важно просветление, тъй като в противен случай сте склонни да допуснете огромни грешки. Действайте по ред, бавно, но качествено.
От сряда до петък ще има някои изненадващи събития, които също ще изискват вашето търпение. Запазването на спокойствие е от значение, тъй като само така ще можете да разчитате на здравия си разсъдък.
През уикенда, независимо какво се случва, не забравяйте, че обичате и сте обичани.
 

Хороскоп

Още от Astro