Седмичен ХОРОСКОП - 12.02 - 18.02

Astro преди 6 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Представителките на зодия Козирог ще бъдат зарадвани от невероятна новина или събитие, което ще бъде свързано с положително развитие в живота им. Пред вас стои една благоприятна седмица за пътувания, както и за развитие на планове и завързване на нови контакти.
През периода ще има и повод за семейни събирания, които ще ви донесат много усмивки.
Сега ви предстоят важни разговори, дискусии и шансове за изява както в професионален, така и в личен план.
Някой може да ви помоли за услуга, ангажирайки ви с дейност, за която имате необходимата квалификация и опит. Подайте ръка на този човек. Вероятно сте единствените, които ще го правят.
Ще имате възможността да се срещнете с човек, на когото силно се възхищавате. Това ще ви донесе огромно вдъхновение, което ще ви накара да бъдете по-продуктивни.

В началото на седмицата най-после можете да проявите творческите си таланти. Някой ще се нуждае от помощ за нещо и се обръща тъкмо към вас. За това е чест да бъдете човека, който другите търсят при такива сериозни ситуации.
От сряда до петък се върнете главно към собствените си задължения и планове. Не оставяйте нищо за по-късно. Това, което е най-приоритетно, трябва да бъде свършено първо.
През уикенда помислете добре над това какво истински ви липсва. Не се лишавайте от неща, които можете да имате, само заради някакви предразсъдъци или заради това, което ще кажат хората. Важното е вие да се чувствате щастливи.
 

Хороскоп

Още от Astro