Седмичен ХОРОСКОП - 12.02 - 18.02

Astro преди 6 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, то през тази седмица може да очаквате развитието на въпроси от финансов характер. Сега може да получите пари чрез документ или да подпишете такъв, с който ще си осигурите по-високо заплащане в близко бъдеще.
Някои от плановете ви обаче няма да вървят в своя ход. Сега е много вероятно да вземете решение, свързано с временно отлагане на събиране или среща, които са важни за вас. Но сега не е подходящият момент, тъй като имате твърде много ангажименти. Когато се освободите, ще можете да помислите и за това.
През тази седмица всяка информация ще бъде от значение, независимо колко странна или несериозна ви изглежда тя. Първоначално всичко може да изглежда по един начин, но да се окаже нещо съвсем друго. Недейте да съдите за нещата веднага. Може да запазите резервираното си отношение, но проверете добре нещата преди да отхвърлите категорично нещо.
През тази седем дни ви предстоят неочаквани срещи или неочаквано гостуване. Това ще ви донесе много радост, както и интригуващи новини.

В началото на седмицата имате позитивна енергия, която ви помага да общувате пълноценно с хората. Тогава ще се сетите и за ваши близки, с които не сте говорили от известно време. Направете едно обаждане. Нищо не ви коства.
От сряда до петък също виждате, че общуването, разговорите са по-ефективни, отколкото писането на мейли и sms-и. Това влияе много и на любовните ви отношения. Сега ще изпитвате по-пълноценно всеки момент, оценявайки го като уникален. Необвързаните представителки на зодията ще бъдат отворени за нови запознанства и връзки.
През уикенда трябва да бъдете малко по-организирани, тъй като имате някои важни неща за вършене.
 

Хороскоп

Още от Astro