Седмичен ХОРОСКОП - 12.02 - 18.02

Astro преди 6 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Седмицата вещае промени за Телците. Ще се наложи да бъдете една идея по-гъвкави и да действате в движение. Плановете и графикът ви ще бъдат променени. Това не трябва да ви тревожи, а да помислите за най-добрите варианти, пренареждайки всичко. Ако някои от нещата, които сте имали желание да направите през тази седмица, не се реализират, то това означава, че сега не е подходящият момент, в който може това да се случи. Изчакайте и вижте кога можете да опитате отново.
През тази седмица ще ви се наложи да присъствате на събитие или да имате по-чести разговори с роднини, които не живеят с вас. Причините за тези разговори ще се крият по-скоро у тях, отколкото при вас.
Възможно е да научите позакъснели вече новини, свързани с раждането на дете. Вероятно това касае хора от миналото ви, с които нямате чести контакти в момента.
Бъдете по-предпазливи в действията си, тъй като сега има рискове от измами и грешки.

В началото на седмицата имате неизчерпаем запас от енергия. Опитайте се да я използвате за продуктивни цели, тъй като сега имате нужда от напредване в някои аспекти, тъй като неочаквани обстоятелства се появяват непрекъснато. Бързо ще влезете в ритъм, просто не спирайте.
От сряда до петък също се старайте да не излизате от динамиката. Междувременно, опитайте се да поддържате тонуса си със спорт, разходки и излизания. Не ограничавайте продуктивността си само до работата.
През уикенда няма да бъдете толкова дейни, колкото през делничните дни, но ще бъдете в превъзходно настроение.
 

Хороскоп

Още от Astro