Седмичен ХОРОСКОП - 12.02 - 18.02

Astro преди 6 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

За Близнаците тази седмица ще се върти главно около мъжете в семейството им. Покрай тях ще има най-различни събития, които ще бъдат важни и специални, като ще определят по някакъв начин бъдещето им. Вие ще сте пряко повлияни от това.
Предстоят ви различни празници, свързани с раждането на дете, рожден ден на приятел, роднина и др.
Много от вашите стари финансови въпроси и проблеми ще намерят своето разрешение тъкмо сега. Всички неуредици, свързани с парите, ще изчезнат. Някои неща просто изискват повече време. Ако успеете добре да огледате и прецените случващото се, то ще може да видите по-ясно своите грешки. В професионален план вероятно ще има поява на нови хора: колеги, клиенти, дистрибутори и др. Това ще изиска от вас ново внимание, по-различно отношение и представяне.

В началото на седмицата ви е трудно да останете фокусирани, тъй като имате твърде много неща за вършене. Но вие не сте от хората, които се отказват просто така. Ще направите всичко, което можете, за да стигнете там, където искате.
От сряда до петък продължавате в същия дух, тъй като виждате, че методът ви работи. Каквото и да се случва около вас през този период, чувствайте се свободни да споделяте как се чувствате. Хората трудно ще отгатват какво мислите, а понякога е хубаво просто открито да им кажете.
През уикенда всичко ще бъде на ваша страна.

 

Хороскоп

Още от Astro