Седмичен ХОРОСКОП - 12.02 - 18.02

Astro преди 6 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През този период представителките на зодия Лъв трябва да се заемат с уреждането на финансови въпроси. Не е задължително те да бъдат свързани с работата. Мнозина от вас ще трябва да разчистват парични сметки с близки, роднини или приятели. Колкото по-бързо приключите с това, толкова по-добре. Независимо колко добри са отношенията ви с тези хора, когато са намесени пари, са възможни кавги и недоразумения. Бъдете коректни и бързи.
Седмицата ще бъде благоприятна за вас в много отношения, така че се възползвайте от нейните добри вибрации, за да задвижите по-важните си планове и задачи.
Важно събитие ще заслужава да бъде отпразнувано. Вероятно то ще касае ваш близък човек. Вниманието ви ще бъде ангажирано с това, но вие ще се радвате, че е така.

В началото на седмицата в кариерата ви има много възможности. Шансът за професионално развитие е голям, но имате семейни и лични въпроси за уреждане. Истината е, че не можете да решите нищо за работата си, без да сте разрешили първо нещата в личния си живот.
От сряда до петък имате нуждата да споделите с приятелите си своите идеи, надежди и бъдещи цели. Подкрепата, която ще получите, е от огромно значение за вас. Освен това – имате нужда от съмишленици.
Уикендът ще бъде прекрасен за вас. Почивните дни ще са изпълнени със смях и веселие, които няма да ви се иска да свършват.
 

Хороскоп

Още от Astro