Седмичен ХОРОСКОП - 12.02 - 18.02

Astro преди 6 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Тази седмица ще позволи на Девите да правят планове за бъдещето си. Това е така, тъй като точно сега ще получите важни новини, свързани с пари, финансови документи, както и възможности, които разкриват своите хоризонти пред вас. Сега ще имате ясната представа с какво разполагате и какви са реалните шансове за близкото бъдеще.
Големи новини, свързани с ваши близки, ще ви изненадат. Те вероятно ще са свързани с годеж, сватба или бъдещо майчинство.
През този период ще имате доста задачи за вършене, но и ще получите необходимата помощ за това. Има хора, които ви симпатизират и искат да ви бъдат от полза с каквото могат. Не забравяйте за тях. Не е нужно винаги да се справяте абсолютно сами с всичко.
Седмицата ще донесе добри доходи и печалби, които сте заслужили с работата, проектите или бизнеса, с който се занимавате.

В началото на седмицата сте много изтощени. Напоследък имате твърде много неща на гърба си и просто се нуждаете от почивка. Давайте си я по всеки възможен начин и във всеки един момент. Дори това да означава да излезете за един час и просто да се разхождате, да слушате музика или да отидете на кино.
От сряда до петък задачите продължават да не чакат. Сега имате и много неща за решаване, а тези ваши решения ще определят бъдещето ви в цялостен аспект. Вършете нещата едно по едно, без да бързате. Ако се опитвате да свършите всичко наведнъж, то накрая резултатът ще бъде некачествен.
През уикенда си задайте някои важни въпроси, свързани с живота ви. Най-добре ще го направите, ако прекарате тези почивни дни с хора, на които се възхищавате. Вижте какво можете да научите от тях.
 

Хороскоп

Още от Astro