Седмичен ХОРОСКОП - 12.02 - 18.02

Astro преди 6 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Периодът изисква от Везните трудно решение, от което ще зависи развитието на една голяма промяна или началото на ново начинание в живота.
Сега ще разполагате с ресурсите, необходими ви, за да развиете нови професионални или бизнес контакти. Възможностите, които ще ви се дадат тъкмо сега са важни и перспективни, затова не ги пропилявайте.
Не се плашете от новите неща в живота си. Трябва да ги допуснете. Веднага, щом видите колко хубаво се развиват нещата, ще се отпуснете и ще се освободите от страховете си.
Отваряйте очите си широко. Около вас е пълно с възможности. Разговорите, срещите с хора, случайните запознанства могат да се окажат от ключово значение, за да получите онова, което искате. Светът е малък. Не се знае кой от близките ви може да ви свърже с най-подходящите хора, които могат да ви съдействат в бъдещите ви проекти.
Възможно е да получите покана за някакъв вид интересна дейност, обществено мероприятие, културна проява и др.

Светът е красив и изпълнен с прекрасни неща. Началото на седмицата ви носи това просветление, с което идва вдъхновението ви, което ще остане до самия й край.
От сряда до петък гледате философски на нещата. Промените, които се случват около вас, а и които имате възможност да направите, са невероятни, но и леко плашещи. Затова сега оценявате онези неща, които никога не се променят, но и разбирате за другите, които трябва да се променят. Искате да преминете на следващ етап в живота си и изграждането на личността си. Това няма как да се случи, ако „тъпчете“ на едно място.
През уикенда работата е важна, но не толкова важна, колкото откриването на хармония в ума.
 

Хороскоп

Още от Astro