Седмичен ХОРОСКОП - 12.02 - 18.02

Astro преди 6 години

Меркурий във Водолей и Юпитер в Скорпион образуват аспекта на квадрата от 13-ти до 21-ви февруари. Аспектът на квадрата е един от най-важните в Зодиака. Той носи адреналин, кара ни да се чувстваме живи, желаещи и ненаситни. В същото време тези страстни пориви към всичко могат да замъглят здравия ни разсъдък на моменти, а той не трябва да бъде заглушаван. Юпитер и Меркурий носят богатство от възможности, особено при хората, които се занимават с бизнес и производство. Но това е и време, в което трябва да бъдем предпазливи по отношение на информацията, която получаваме, както и към документалната част, която е неизбежна в професионален план. Старайте се всичко да е изрядно, тъй като влиянието на Меркурий може да ви направи по-немарливи в тази част.

15-ти февруари ще ни донесе Слънчево затъмнение. Това ще бъде време на интензивни емоции. Проблеми, които са били отлагани преди, ще се появят отново на повърхността. Трябва да намерите начин да изживеете тези силни емоции, но без да ги налагате на другите. Всеки индивидуално ще разглежда всеобщите явления, но и всеки ще бъде прав за себе си.
Затъмнението на 15-ти февруари ще засили и любовната еуфория, която обзема всички ни покрай Деня на влюбените. Повечето от нас ще тръпнат за ярки изживявания, приключения и нови познанства. Необвързаните ще искат да бъдат повече навън, защото така сами си дават шанс да срещнат някого. Тези от вас, които имат половинки, ще желаят да изпитат нови неща, да рискуват малко повече и заедно с партньора си да изживеят непознатото. Това ще бъде вълнуващ и запомнящ се период.

Затъмнението ни кара да помним всичко с яснота, тъй като сега всичките ни преживявания и чувства са изключително силни. Всичко, което се случва вътре в нас, ще остави траен отпечатък. Затова се старайте, независимо какво се случва, да се опитвате да извлечете максимум позитиви от ситуацията, научавайки нещо ново.

Венера в Риби образува секстил със Сатурн в Козирог от 15-ти до 22-ри февруари. Венера подчертава вибрациите на любовта, магнетизма, красотата и чувствеността. Този аспект често отваря възможност за това да се осъществят нашите желания и по-целеустремено да се движим към тях. Влиянието на Сатурн ни кара да осъзнаем ограниченията на времето. Нямаме безкраен набор от шансове, затова, когато ги виждаме пред нас, трябва да ги грабваме на мига. Това подсилва нашата отговорност и дисциплина във всичко, което правим.
Прозрения, важни въпроси и интересни разговори ни предстоят през следващата седмица. Трябва да помним, че любовта е водеща сила и, ако не я намираме в това, което е около нас, то не се намираме на правилното място. Сега, в месеца на любовта, е някак по-лесно да открием тези истини и да действаме чрез тях на напълно съзнателно ниво.
 

Хороскоп

Още от Astro