Следва

NYFW Есен/Зима 2018-та: Bottega Veneta

Игра на визии: Color Blocking

Obsession for fashion!

All fashion преди 6 години

Игра на визии е идея, в чийто замисъл е заложена концепцията за експеримент. Експеримент с цветове, форми и настроения, контролирани от стилистичните правила на сезона и сериозно подкрепени от нашия личен поглед.



Днес обаче се подчиняваме само и единствено на идеята за цвят като напълно самодостатъчен елемент. В ярко розово и комплиментиращите го за момента цветови съчетания от оранжево, тъмносиньо, фуксия и лилаво, визиите нагледно илюстрират чудесните и особено смели комбинации, които идват наум.

А това постигаме с помощта на четири ключови елемента:
Яке от мъжката колекция на Calvin Klein от 375 лв. на 225 лв.
Раничка Jacky & Celine от 385 лв. на 231 лв.
Кецове Calvin Klein от 275 лв. на 138 лв.
Рокля Ice Play от 485 лв. на 291 лв.

Категорично заставаме зад твърдението си, че чисто мъжките елементи са жизнено необходими и за дамския гардероб. В случая черпим вдъхновение от колекцията на Calvin Klein, където откриваме идеалното леко яке в цветове, кореспондиращи с темата ни. А и фактът, че моделът е двулицев, печели сърцата ни!



Оранжевото следва да бъде съчетано с розово, и то наситено такова за максимално подсилване на цветовия ефект. За да не се загубим обаче в палитрата, оставяме един от най-важните елементи във визията неутрален. Това са именно кецовете, които с ненатрапчивия си бял цвят и графичен принт, освежават нарисуваното дотук. 
 

Розовото миди с прав силует е един от must-have елементите, които трябва да притежаваме на всяка цена. С минималистична кройка, която изобразява образа на роклята-мечта не само за този сезон, но и предстоящия, припомняме, че това е една от водещите тенденции на момента. 



Ако трябва да посочим един единствен аксесоар, който да ни придружава и в сътворяването на тези визии, и в нашите собствени такива, то това несъмнено ще е малката раничка в наситена фуксия. Представяме си я както в изцяло монохромни визии, така и в също толкова смели color-block съчетани. 

 


Всички прекрасни дизайни намираме в магазините на Totally Erected в страната!

Фотография: Марияна Петрова
Стайлинг: Габриела Желева
Грим: Петя Пипева/ с любезното съдействие на козметиката Yves Saint Laurent и Lancome
Модели: Надя и Николета/Ivet Fashion MA

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.