Следва

Мама Ирина ПАК е на подиума

The perfect show finale: Поклонът на Виктория Бекъм /през годините/

По повод тази семейна целувка...

Celebrities преди 6 години

Вики Б. ни е любима и по време на ревютата й, част от Седмицата на модата, редовно обръщаме сериозно внимание не само на колекциите й, а и на начина по който излиза пред публика, за да даде финал на шоуто с лейбъл Victoria Beckham.

Неоспорима факт е, че поп звездата, превърнала се в моден дизайнер, има свой собствен отличителен, при това много, стил. Понякога Виктория излиза на котешката пътечка покатерена на фатално стилето, а понякога зарязва бизнес визията и се потопява в дебрите на небрежното облекло и белите кецове.

Колекция Есен/Зима 2018-та, юбилейна за марката Бекъм, Виктория завърши по особено умилителен начин - целувайки съпруга си Дейвид и трите им деца Ромео, Круз и Харпър, нещо крайно нетипично за дизайнерката, която рядко може да бъде видяна дори да се усмихне, но... какво ли не правят емоционалните моменти с хората. "Не мога да повярвам, че вече минаха 10 години откакто съм на модната сцена", сподели развълнуваната брюнетка.

Да, и ние не можем, а още повече не можем да се нарадваме на тази семейна целува за край. Именно и заради това, в галерията горе>>>, обръщаме поглед назад към всички финали на модните шоута на госпожа Бекъм.


 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 7 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.