The perfect show finale: Поклонът на Виктория Бекъм /през годините/

The perfect show finale: Поклонът на Виктория Бекъм /през годините/

По повод тази семейна целувка...

Вики Б. ни е любима и по време на ревютата й, част от Седмицата на модата, редовно обръщаме сериозно внимание не само на колекциите й, а и на начина по който излиза пред публика, за да даде финал на шоуто с лейбъл Victoria Beckham.

Неоспорима факт е, че поп звездата, превърнала се в моден дизайнер, има свой собствен отличителен, при това много, стил. Понякога Виктория излиза на котешката пътечка покатерена на фатално стилето, а понякога зарязва бизнес визията и се потопява в дебрите на небрежното облекло и белите кецове.

Колекция Есен/Зима 2018-та, юбилейна за марката Бекъм, Виктория завърши по особено умилителен начин - целувайки съпруга си Дейвид и трите им деца Ромео, Круз и Харпър, нещо крайно нетипично за дизайнерката, която рядко може да бъде видяна дори да се усмихне, но... какво ли не правят емоционалните моменти с хората. "Не мога да повярвам, че вече минаха 10 години откакто съм на модната сцена", сподели развълнуваната брюнетка.

Да, и ние не можем, а още повече не можем да се нарадваме на тази семейна целува за край. Именно и заради това, в галерията горе>>>, обръщаме поглед назад към всички финали на модните шоута на госпожа Бекъм.


 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia