Back in the game: Wang върна ударно ретро ШНОЛАТА за коса

Back in the game: Wang върна ударно ретро ШНОЛАТА за коса

Жаждата за този...

...белязал деветдесетте години на миналия век, аксесоар за коса е отново толкова силна, че не може да останем равнодушни.

Ретро шнолата за коса е back in the game и то благодарение на не кого да е, а именно на Александър Уанг. При представянето на ревюто си за NYFW Есен/Зима 2018, дизайнерът лансира позабравената "приятелка" отново!

Фактът, че 90's is back, за първи път го забелязахме по време на дефилетата на световните лейбъли още в края на миналата година а и вече в началото на тази. Teeny-tiny очилца-та, бяха предвестника на reborn тенденцията /или пък тенденциите/ от 90-те.

Тези пък, огледални на цвят, брандирани с инициалите на бранда, шноли официално потвърждават "съмнения" ни за случващите се драстични промени в модните тенденции. От деконструктивизъм и минимализъм пак в nineties.

Ретрото е отново на мода, girls! Преровете дрешниците на мама и баба, и си спретнете възможно най-модерния аутфит.


Любопитното е, че въпреки еуфорията от бранда Alexandre Wang все още не са потвърдили дали ШНОЛИТЕ ще бъдат налични на пазара през идните студени сезони. Това обаче не пречи на любителките на ретро украсата за коса, да са в сериозен фешън делириум от щастие...

Ние лично малко се колебаем - допада ли ни или не, че Уанг иска да красим гривите си с подобен аксесоар...

Анкета

Харесват ли Ви новите Wang шноли?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.