Следва

Is this even real life? Когато Анна У. срещне Cardy B.

Любовен Зодиак: СКОРПИОН

Уникалната характеристика на зодиакалните знаци…в любовта!

Astro преди 6 години

СКОРПИОН (24.10 – 22.11)

Как обичат

Скорпионите са истински магнетична зодия! Те спечелват на своя страна повечето хора около тях. Имат невероятна самоувереност, която ги кара да изглеждат като победители, независимо от ситуацията. Тяхната страст към екстремни преживявания, притежанието им на вътрешна и външна свобода и категоричната им позиция карат всички да желаят да бъдат около тях, да се докоснат до магията им. Хората, които смятат Скорпионите просто за разпуснати и неразумни натури, биват игнорирани от самите Скорпиони. Те не се интересуват от това какво мислят за тях. Просто отмахват дразнителите от полезрението си и продължават да правят това, което са си наумили.

Почти невъзможно е да се устои на чара на Скорпион. Затова Скорпионите имат избор. Те винаги знаят какъв ще бъде той, въпросът е дали вие ще имате късмета да бъдете избрани.
Скорпионите не обичат да губят времето си, така че, ако искат да бъдат с вас, то наистина сте ги спечелили с нещо. Те няма да се влияят от обикновените фактори, които всички забелязват. За тях ще е достатъчно да можете да се забавлявате заедно и да можете да разговаряте на интересни теми. Ако видят у вас подобни специални черти, Скорпионите ще бъдат склонни да проявят голям интерес към вас.
Ако Скорпионът е влюбен, той наистина усеща тези чувства интензивно. Той е такъв зодиакален знак, който не се залъгва за чувствата си. Знае отлично кога те са истински и кога това е просто мимолетно изживяване.

Скорпионите държат на физическите удоволствия и не ги разделят от душевните. Двата аспекта имат равносилна стойност за тях, така че сексът определено ще бъде важен за отношенията ви.
Скорпионът обича да бъде ухажван, да усеща, че е обичан и желан. Самият той съзнава своя магнетизъм и чар, но му доставя огромно удоволствие това да му се казва и показва ежедневно. В същото време Скорпионът е отдаден в любовта. Той също ще иска да ви покаже чувствата си, правейки възможно всеки да разбере, че именно вие сте призваните и избраните от тях. Те ще се гордеят с това, че са ваши партньори. За тях е важна вашата компания, ненаситността към нови изживявания, както и пълноценното общуване. Не си падат по недомлъвките и половинчатите действия. Ако Скорпионите са с вас, те ще бъдат с вас във всяко едно отношение, напълно. Ако обаче са решили, че не сте човекът за тях, то те ще се опитат да ви отстранят от живота си – отново напълно и докрай.

Как да ги обичаме

Скорпионите са суетни и леко драматични. Понякога от нищото ще създават малка постановка, само за да ви дадат шанс да им докажете любовта си. „Ти не ме обичаш“, казва Скорпионът и ляга на дивана. Това е моментът, в който вие трябва да отидете и да им покажете противното, независимо колко е очевидно то. Ако не го направите обаче, Скорпионът ще започне да тъжи. Той наистина ще бъде наранен от това, че не играете неговата игра, че дори не искате да заемете определена роля в тази „постановка“. А Скорпионите обичат игрите. Ако не искате да им партнирате в тях, те наистина ще смятат, че не ги обичате.

Ако обаче Скорпионът се чувства обичан, той ще иска да бъде своята най-добра версия. Той ще го иска и от вас. Ще ви стимулира към развитие и никога няма да ви остави в застой.
Скорпионите се уморяват да бъдат винаги най-силни във всичко. Те имат нужда да знаят, че могат да се опрат на партньора си, че могат да разчитат на него каквото и да става. Взаимната подкрепа е изключително важна за тях. И двамата трябва да бъдете силни, равнопоставени, с една дума – достойни един за друг.

В секса Скорпионите не обичат разговорите, а действията. Не се притеснявайте да опитвате нови неща, както и да им показвате какво ви харесва. Те ще се радват, че търсите взаимното удоволствие, а не просто да угодите на някой от двама ви.
Скорпионите са щедри, особено в любовта. Те очакват същото и от вас. Не биха могли да се раздават, без да получават нищо от отсрещната страна.

Как се разделят с партньора си

Когато във връзката нещо не върви, първоначално Скорпионите изпадат в недоумение. Те започват да забелязват отделни неща, които трудно могат да излязат от ума им. Опитват се да ги игнорират и дълго време се упражняват в този процес. Но когато фактите пред тях са вече неоспорими, те не могат да не признаят пред себе си, че нещата нямат бъдеще. Това, което ги спохожда първоначално, е учудването от цялата ситуация: „Какво се обърка? Защо не разчетох никакви знаци, че това ще се случи? Кога успяхме да стигнем дотук?“, пита се Скорпионът. В неговия свят всичко е организирано по възможно най-добрия начин. Той не може да предположи, че това се случва точно на него.

Всичко това обаче се случва. Той вижда едно, второ, трето – и на 89-тия признак той вече е тихо в ъгъла и размишлява как може да прекрати тези отношения завинаги. До голяма степен на Скорпионите им е трудно да признаят, че връзката им „боледува“. Те правят своя избор много внимателно, а когато са сбъркали в него, се чувстват истински съкрушени. Времето, което са изгубили в тези отношения, е завинаги отминало и никой не може да им го върне. Това вбесява Скорпионите още повече.

Скорпионът дава шанс на своя партньор да се поправи в грешките си, ако той е допуснал такива. Дава му и шанс да направи нещо за връзката, като и самият Скорпион се опитва да спаси отношенията. Разбира се, той не се задържа дълго там, където не е щастлив, но в никакъв случай не захвърля мигновено отношенията си просто така. Когато обаче партньорът не прави нищо по въпроса и не се интересува от угнетената обстановка, Скорпионът чувства, че трябва да се освободи. Той се нуждае от свободата си – да премахне този тежък товар от гърба си и отново да бъде щастлив. Често, преди да сложи окончателен край, Скорпионът просто оставя нещата на произвола, за да види дали ще „събуди“ притеснение у партньора си. Той спира да споделя, да говори, да се старае за каквото и да било в тези отношения, за да може и у другия да се породи усещането, че нещо трябва да се промени. Ако другият обаче не се стресне от това, Скорпионът вече ще стане по-категоричен от всякога и не би направил какъвто и да е компромис.

More from View Sofia

More Astro