Следва

Редно ли е или не 4-годишната ти дъщеря да те снима така?

Is this even real life? Когато Анна У. срещне Cardy B.

Well, това определено не го очаквахме!

Celebrities преди 6 години

Една от снимките през последните дни, която бързо обиколи модното онлайн пространство и предизвика хиляди коментари по свой адрес е тази на неочакваната среща между главния редактор на американския Vogue Анна Уинтур и рапърката Карди Би.

Кадърът предизвиква смях, защото по време на седмицата на модата в Ню Йорк и по-конкретно дефилето на Alexander Wang, две коренно различни култури се сблъскаха.

Настанени удобно на първия ред, което е привилегия за големите имена в модата, както и някоя друга знаменитост, знаете, на двете дами с милион различия помежду им се наложи да си комуникират.

Е, склонни сме да вярваме, че за Карди Би. и очевидната й липса на какъвто и да е вкус, срещата е било истинско ласкателство, но за Анна, по-скоро, културен шок. Ако не друго, забавно е да гадаем какво е било в главата на Уинтур по това време, изражението й дава не едно или две предположения...

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 19 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.