За наркотиците & Седмицата на модата: Нова тенденция или?

За наркотиците & Седмицата на модата: Нова тенденция или?

Smoke weed everyday...

Седмицата на модата в Ню Йорк и по-конкретно изминалите мъжки колекции предизвикват изненадани погледи заради една обща породила се тенденция. За жалост обаче това незадължително е добрият вкус, а по-скоро афинитетът към наркотици.

По време на дефилето на Death to Tennis, рапърът Smokepurpp, позициониран на първия ред, решава да запали джойнт, напълно необезпокояван от хората и камерите наоколо. Разбира се, охраната бързо се намесва и прекратява действието, а говорители на бранда скоро след това се извиняват за случилото се.На следващия ден тенденцията се засилва - друг рапър, този път с името Don Zio P решава да запали "цигара" докато дефилира за Grungy Gentlemen. В резултат на това публиката изглежда по-скоро положително впечатлена, но дизайнерът зад бранда Джейс Листейн е истински шокиран и засегнат от постъпката: "Неуважително е спрямо мен и моя бранд. Аз не подкрепям употребата на наркотици и ще направя всичко възможно занапред Grungy Gentlemen да няма нищо общо с нас."

Следващият повод за размисъл идва от самия Раф Симънс, колкото и неочаквано да е това. По време на представянето на новата му колекция, наречена "Младостта в движение", много от дизайните правят впечатление с логата Drugs, позиционирани на различни места като шалове, тишърти и джинси.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.