Следва

NYFW Есен/Зима 2018-та: Brandon Maxwell

Fashion battle: Soft Love

Топнете се в...

All fashion преди 6 години

... новопроектирния ни, много палав Valentine's day двубой. Нали все още сме на Алпите, облечени в латекс и кристали.
 

Въпреки това, днес модно ще ви „съблечем„, за да се почувствате 50 нюанса освободени. Заповядайте, седнете от другата страна на кръглата маса. С критично око забележете всеки маниер и детайл /например откопчания маншет на ризата/, по същия начин, по който сканирате всичките ни досегашни fashion войни. Октоподът все още пари, нали!?
Изпийте
глътка мода, поднесена от нас за вас, чрез стайлинг, интерпретиран в колаж.

Давид

Ако може Кендал да се появи на Мет Гала в прозрачна рокля, защо не и вие в резервираната за вас стая? Valentine's Day, първата асоциация на този празник е, естествено, любовта. Ако любовта e малък сегмент от страстта, а страстта може без любовта, тогава не е важно с кого сте на Алпите, важно е да има някой в този романтичен ден. Разбира се, с предишните си два или повече стайлинга сте били очарователни за силната си половинка на 14-ти февруари. Този път обаче събличаме: палтата, блузите и всичките други модни елементи. Червените лампи еротично освежават монотоното пространство на хотелската стая. Кубчетата лед нежно и бавно се разтапят под V- образното ви деколте, тактилно и контрастно на Данте, увеличават либидото, а вие... О, забравих, вие сте облечена в прозрачна, черно дантелена рокля, която повече открива, отколкото скрива. You like it harder? Кожени камшици са перфектният акцент в романтичната война между мъжките и дамските страсти + деликатните пера на сандалите, с цел тя да ескалира с въздигане до небето. Оставяме място за бижу, изчаквайки обещания подарък от кристали. Синопсисът на вечерята шепнете на ухото му - „blood, sweat and tears“, а целия сюжет отигравате сами, зад затворените алпийски врати.

Рокля La perla 2 920 лв.

Обувки YSL 2 076 лв.

Филип

За утрешния празник на влюбените единствено се спирам на парфюма Black Opium от YSL и на изключително нежното колие oт Alexander Mcqueen. Давид винаги прекрасно изгражда визията, кореспондираща по темата в модния ни двубой. Поради това аз ще обърна повече внимание на деталйте като финеса в аутфита. Неслучайно се реших точно на такъв тип колие, защото навеки има сенсуалност и тръпка в изчакването на момента, в който огърлицата се откопчава. Нека този парфюм да бъде /наситен с аромат на малина/ нанесен на вашата кожа на същата тази романтична и игрива вечеря, която си представяме и ви пожелаваме във всичките тези редове. 

Колие Alexander Mcqueen 1 124 лв.
Парфюм YSL Black Opium 131 лв.
 

P.S: Признайте си, че искате още, и още... ок than, повече модни предложения следващата седмица, пак в Fashion Battle.

Анкета

Кое модно предложение предпочитате?

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.