Следва

Balmain събра Галена и Поли Генова на едно място и показа висша мода за коса

DIY: Pink glitter като нa Оскар де ла Рента

„Това не прикрива нищо, така че вие сте тези, които сте“

 

Face преди 6 години

Преди няколко седмици си говорихме за, може би силната, макар и бъдеща към онзи момент тенденция на розовите очи. Дали мейкъп артистите провидяха нагласата ни или просто става дума за съвпадение, не сме сигурни, но едно е ясно. Розовите очи завладяват подиумите, но с малък ъпгрейд, а именно естествения глитър лук.

Как да го направите? Малък ръководител за перфектното блестящо око, инспирирано от шоуто на Оскар де ла Рента следва:

„Не съм фен на YouTube уроците по грим", заяви Tom Pecheux в бекстейджа на есенното шоу на Оскар де ла Рента, цитирайки десетките примери за контуриране, превърнали се в рутина в социалните видеоклипове за красота. „За мен гримът е да ви направи по-уникални от това, което вече сте. Повече от това да приличате на всички останали." В тази връзка в актуалното шоу на марката, Pecheux набляга на облицовани със сянка скули за свежа, блестяща кожа и един продукт, крадящ на мига вниманието ни: триизмерен деликатен блясък за очи.

Каква е идеята и как се прави?

„Това не прикрива нищо, така че вие сте тези, които сте. Крем със съдържание на лавандула е идеалната лепилна основа за блестящите „петна“, които се апликират върху центъра на клепача с малка четка, както и точно под окото. Хората винаги се опитват да задържат глитъра на едно място, но не могат. По-добре е да проучите падането на глитера, ха-ха", разкрива ноу-хау Pecheux, тичайки по бекстейджа и довършвайки перфектните розови глитър очи.
Това беше малката, но достатъчна лекция от Том на Седмицата на модата в Ню Йорк. На всички нас остава да опитаме и открием магията на неутралните, розови, толкова нежни и прелъстяващи глитър очи.

 

More Face