Следва

NYFW Есен/Зима 2018-та: Carolina Herrera

NYFW Есен/Зима 2018-та: Brandon Maxwell

Ревюто на Брандън Максуел за Есен/Зима 2018 стартира с бележка, поставена на всяко място, изпълняваща функцията на валентинка, отправена към жените, с които работи и тези, които носят дрехите му.

Runway преди 6 години

Това беше един от актовете, сочещи дълбокото лично отношение на дизайнера, не само към колекциите му, но и към хората, които го заобикалят. “Аз буквално разписвам колекцията, веднъж щом е готова, на приятели, роднини, на всички.” - казват самият той.

Осезаемата разлика в тазгодишното ревю на Максуел е увереността, която излъчва. Обратната връзка, която търси от аудиторията е именно с цел усъвършенстване на моделите, разнообразните дизайни, създадени спрямо това, което жените искат да носят. Креативният директор споделя, че нервността при изминалата година, определено е попречила на представянето му.

“През цялото време за създаването на тази колекция си представях “relaxed glamour” и накрая го постигнах, защото се чувствах спокоен при изпълнението й."

Светли, но семпли цветове, духът на 80-те, деним и черно кадифе превзеха подиума по време на ревюто на Максуел. Акцентът се падна на Джиджи Хадид, която закри шоуто с блестяща ball пола, съчетана с черно hoodie - комбото от двете - повече от превъзходно.

Вижте пълната колекция в галерията горе >>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.