NYFW Есен/Зима 2018-та: Brandon Maxwell

NYFW Есен/Зима 2018-та: Brandon Maxwell

Ревюто на Брандън Максуел за Есен/Зима 2018 стартира с бележка, поставена на всяко място, изпълняваща функцията на валентинка, отправена към жените, с които работи и тези, които носят дрехите му.

Това беше един от актовете, сочещи дълбокото лично отношение на дизайнера, не само към колекциите му, но и към хората, които го заобикалят. “Аз буквално разписвам колекцията, веднъж щом е готова, на приятели, роднини, на всички.” - казват самият той.

Осезаемата разлика в тазгодишното ревю на Максуел е увереността, която излъчва. Обратната връзка, която търси от аудиторията е именно с цел усъвършенстване на моделите, разнообразните дизайни, създадени спрямо това, което жените искат да носят. Креативният директор споделя, че нервността при изминалата година, определено е попречила на представянето му.

“През цялото време за създаването на тази колекция си представях “relaxed glamour” и накрая го постигнах, защото се чувствах спокоен при изпълнението й."

Светли, но семпли цветове, духът на 80-те, деним и черно кадифе превзеха подиума по време на ревюто на Максуел. Акцентът се падна на Джиджи Хадид, която закри шоуто с блестяща ball пола, съчетана с черно hoodie - комбото от двете - повече от превъзходно.

Вижте пълната колекция в галерията горе >>>


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia