Следва

B-REAL се извини на Мис България

Male Classics - Мъжки бижута

Има точно няколко неща, по които можем да познаем Карл Лагерфелд. Това са бялата коса, белите якички, тъмните...

Fashion преди 14 години

Има точно няколко неща, по които можем да познаем Карл Лагерфелд. Това са бялата коса, белите якички, тъмните слънчеви очила и многото, ама наистина многото бижута.

Бижутата са един от основните аксесоари за следващата есен при мъжете както всички класически атрибути - часовници, колани, обувки. Всичко е направено като бижу - коланите са обсипани с метални елементи, обувките са декорирани с метални пайети, а верижките на часовниците се навиват като гривни.

Сигурно Лагерфелд е възможно най-накиченият с бижута мъж в света, но пък на него му отива. Още повече допринася за луксозната му, елегантна и същевременно артистична същност.

Вариантите за бижута в ежедневието са много, но е важно да запомниш, че ако не си моден дизайнер или крайно ексцентричен човек, не трябва да прекаляваш с бижутата. Пръстените са интересни, но неподходящи за модерни, работещи и улегнали господа. И все пак, една интересна верижка може да се носи. Ако пък ти се налага да си с костюм, а си фен ан бижутата винаги можеш да експериментираш с игла за вратовръзка. Има много интересни предложение.

Важното е да откриеш стила си и да не прекаляваш с аксесоарите, когато си на работа.

"Малкото е в повече", помни думите на Шанел.

More Fashion