Следва

Dare U: Градска котка

NYFW Есен/Зима 2018-та: Carolina Herrera

The last bow...

Runway преди 6 години

Есенно-зимното дефиле за 2018-та е и последното за основателката на бранда Каролина Ерера. След цели 37 години бляскава кариера, Ерера се оттегля от поста на креативен директор, за да отстъпи мястото на Уес Гордън, който през изминалите няколко сезона твори рамо до рамо с нея.

Както може да се очаква, по-голямата част от колекцията отдава почит на дизайнерката и нейния особено характерен стил, изградил името й през всичките тези години. Отварящите визии са ода за нейната дневна "униформа", а именно класически съчетания от бели ризи с черни поли или панталони, а завършващите също илюстрират важен дял от нейното творчество - бели ризи с дълги копринени бални поли, подкрепени, разбира се, от широки 80-тарски колани. А що се отнася до цветовата гама на финала, то тя е силна, ярка и смело съчетана помежду си.

Случващото се между началото и края на колекцията обаче не е изцяло пречупено през визията на Ерера, или поне не така, както я познаваме. Възможност за Гордън да демонстрира своя прочит за тази особено високо ценена модна къща, екипът представя наистина добри предложения, сред които и красивата жълта рокля със "спагети" презрамки от копринен шифон, както и дълга бяла такава с висока яка и прибран силует, съчетана с лилави брокатени боти на ток...

Като за последно - всичко от Каролина, в галерията горе>>>


More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.